DREAM-kockice preko slike
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
DREAM-kockice preko slike
Dream multimedia DM5620-S
Stranka kaze da ima kockice preko slike ,pa ako je neko imao slicna iskstva ,tjuner ili mreza? Pozz
Stranka kaze da ima kockice preko slike ,pa ako je neko imao slicna iskstva ,tjuner ili mreza? Pozz
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: DREAM-kockice preko slike
proveri signal (problem je u prijemu)
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
- alexa_pg
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Sto kaze Nec, najprije nizak nivo signala
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
dream trazi dobar nivo signala ,pokusaj sa kvalitetnijim tanjirom i lnb om,na mom tanjiru kinezu naravno 90cm na strongu sa kinez lnb 80 % kvalitet signala a na dreamu 55% zamjenom sa kvalitetnijim lnbom dobio sam 75%
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Meni se isto desava...I definitivno problem mi je tanjir...Probao sam kod druga sa drugim tanjirom a istim LMB-om i slika je savrshena...
A znam da je tanjir jer prilikom premestanja tanjir je bio nekoliko puta lupan i iskrivljen, pa posle "peglan" ali sve to dzaba jer sad imam problem...
Tako da definitivno ti imas problem sa prijemnom jedinicom...Kako sam opisao da bi bio 100% siguran, proveri taj BOX kod nekog prijatelja...
A znam da je tanjir jer prilikom premestanja tanjir je bio nekoliko puta lupan i iskrivljen, pa posle "peglan" ali sve to dzaba jer sad imam problem...
Tako da definitivno ti imas problem sa prijemnom jedinicom...Kako sam opisao da bi bio 100% siguran, proveri taj BOX kod nekog prijatelja...
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
Isto staro, al... DM5620 ima katastrofalan tuner, tako da frekvencije niskog SR-a možete zaboraviti s istim. Što se tiče kockica, nije nužno da je signal samo u pitanju, može bit i tjuner, a čak i procesor, pa čak i napajanje.
Iako je malo staro mozda nekom pomogne. U 90% slucajeva kod ovakvih kvarova na dm 5620, problem je do elektrolita u napajanju. Promjeni sve vece elektrolitske kondenzatore i trebalo bi da radi.
bas tako kod ovog resivera nakon odredjenog vremena stradaju elkosi,kad otvoris poklopac neke mozes i primjetiti da zsu naduveni,znaci elkosi se nalaze na glavnoj ploci i jos jedan ispod tjunera,te proveriti i zameniti.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
DREAM DM500S Potrebna sema ispravljaca
napisao stojkePN » 24 Jun 2010, 02:15 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 5 Odgovori
- 1472 Pregledano
-
Zadnji post napisao fanzo
24 Jun 2010, 13:23
-
-
-
daljinski dream box urc-39930bj0-03 potrebna shema
napisao dane » 17 Jul 2010, 17:15 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 4 Odgovori
- 1350 Pregledano
-
Zadnji post napisao dane
19 Jul 2010, 21:05
-
-
-
DREAM DM500S
napisao stojkePN » 14 Feb 2011, 19:52 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 14 Odgovori
- 2434 Pregledano
-
Zadnji post napisao stojkePN
21 Feb 2011, 19:29
-
-
-
dream box dm 800 ne radi display ventilator vrti
napisao dane » 17 Feb 2012, 13:10 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 3 Odgovori
- 1568 Pregledano
-
Zadnji post napisao toce
17 Feb 2012, 18:14
-
-
- 1 Odgovori
- 2241 Pregledano
-
Zadnji post napisao cubica
19 Jun 2021, 21:39