dreambox 500hd problem
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
dreambox 500hd problem
postovanje nov sam na sajtu skoro sam ga otkrio, imam problem kupio sam polovan Dreambox 500hd, resiver je odmah kocio tj. zaledi sliku i moram ga onda ugasiti na glavnom prekidacu. Mislio sam da je do softvera pa sam krenuo sa drugim image opet isto druga lista kanala opet isto pa sam i bootloader stavio novi opet isto, ocisto sam box od prasine tj. ventilator, napajanje sam pregledao dajedobru struju tako da mora da je neka hardverska greska.
Neznam nikoga niti jedan servis gde bi mogao to da posaljem, odnesem da se proveri i popravi pa vas zato molim ako neko zna gde bih mogao da popravim ovaj dreambox 500hd milim da mi javi, hvala unapred na javljanju.
Neznam nikoga niti jedan servis gde bi mogao to da posaljem, odnesem da se proveri i popravi pa vas zato molim ako neko zna gde bih mogao da popravim ovaj dreambox 500hd milim da mi javi, hvala unapred na javljanju.
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
Re: dreambox 500hd problem
Ima u Pančevu servisera. Nadam se da će ti se neko od njih javiti na privatne poruke.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
to bi bilo super ali nazalost niko se nejavlja, servisa ima u Pancevo i Beogradu ali neznam koji od njih bi mogao da resi moj problem, ako neko zna molim vas javite mi, hvala unapred.
Probaj zamenit adapter stavi 12V 4A. Ima hard disk u njemu, ili pičiš preko card se..., ili slika zaledi na fta programima...., možda ti je tuner slab, ako je klon..
pozz
pozz
Dreambox nije clon koci na svim kanalima, napajanje sam proveri daje ok. napon, juce sam probao bez lan kabla tj. bez interneta i nije ukocio nijedan put danas sam mu resetovao bios i pusto da radi na Sky hd kanalima samo je jednom ukocio ali je samo zaledio kanal reagovao je na daljinski kada sam promenio kanal radio je dalje.
Dali je moguce da ga ruter tj. internet ukoci ?.
Dali je moguce da ga ruter tj. internet ukoci ?.
Imaš original modem od ponudnika neta i maš router stalna linija ili ga zoveš preko kompjutera. Ako imaš modem/router stavi ga na samo modem i stavi ako imaš mogučnost stavit linksys router 54gl dd-wrt i tu upiši username i password pa probaj.zule je napisao:Dali je moguce da ga ruter tj. internet ukoci ?.
Ovaj Asus N16 router je odličan ima tomato i dd-wrt ali je skup.
imam Telekomov ADSL i Thomson TG585 v7 ADSL ruter
Mislim da imas problem sa internetom ili Cs linijom,posto ti na free kanalima ne koci tako sam bar ja svatio!
Pozdrav
Pozdrav
Majstor je onaj, ko zna svoj trud i rad;adekvatno naplatiti!?!
da mozada nije ona stara "koliko para toliko i muzike" 
tu mislim na Cs.

tu mislim na Cs.
Pozdrav svima, da opet pokrenem temu jer jos nisam resio resiver, nisam bio tu neko vreme pa je resiver bio kod nekog majstora koji nista nije napravio pa sada resiver jos gore radi.
Pa opet bi zamolio da ako neko zna nekoga u Pancevo, Beograd ili okolina koji ume i moze da popravi Dreambox 500hd da mi javi jer neznam sta da radim.
Hvala unapred na svaku pomoc, pozdrav.
Pa opet bi zamolio da ako neko zna nekoga u Pancevo, Beograd ili okolina koji ume i moze da popravi Dreambox 500hd da mi javi jer neznam sta da radim.
Hvala unapred na svaku pomoc, pozdrav.
-
- _
- Contact person: Nermin
- Specialty: tv-multimedia
Vidim da je tema stara,ali nije rijeseno, a trebat ce sigurno opet nekome. Mislim da ti nije hardware u pitanju, siguran sam 99.999%. Kad budes ovdje javi se da probamo rijesiti problem.
I sljedeci put kad budete trazili pomoc navedite koji box imate. Znam da je Dm500HD, ali lijepo napisite dali je klon ili original i koja je verzija Sim-a u box-u. Jer nije isto nista, tako da vam bez tih podataka tesko ko moze pomoci.
Pozdrav
I sljedeci put kad budete trazili pomoc navedite koji box imate. Znam da je Dm500HD, ali lijepo napisite dali je klon ili original i koja je verzija Sim-a u box-u. Jer nije isto nista, tako da vam bez tih podataka tesko ko moze pomoci.
Pozdrav
Servis Linux Box-eva; dreambox, Azbox, Vu, Openbox i sve vrste prijemnika na Linux-u.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
DREAMBOX 500S KINEZ-Problem sa mrežom(RJEŠENO)
napisao JURI » 15 Apr 2011, 08:27 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 4 Odgovori
- 1536 Pregledano
-
Zadnji post napisao nermin
18 svi 2011, 09:49
-
-
-
Dreambox 500s-problem
napisao sdsatelit » 09 Okt 2012, 22:05 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 5 Odgovori
- 1558 Pregledano
-
Zadnji post napisao stojkePN
23 Okt 2012, 21:51
-
-
-
Dreambox 500S problem
napisao arpix » 30 Okt 2012, 20:36 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 7 Odgovori
- 2302 Pregledano
-
Zadnji post napisao rubin_miki
02 Nov 2012, 18:22
-
-
-
Dreambox DM500S - ethernet
napisao mladen82 » 19 Jun 2009, 17:38 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 13 Odgovori
- 3351 Pregledano
-
Zadnji post napisao kalaba
29 Sep 2010, 12:29
-
-
-
Dreambox DM7025 SHEMA RJESENO
napisao spagagz » 31 Dec 2009, 00:19 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 3 Odgovori
- 1249 Pregledano
-
Zadnji post napisao nec
31 Dec 2009, 12:50
-
-
-
DREAMBOX 500 nema signala RESENO
napisao enis.tz » 06 Mar 2010, 14:23 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 3 Odgovori
- 1378 Pregledano
-
Zadnji post napisao enis.tz
07 Mar 2010, 18:14
-
-
-
Dreambox DM500S ne prepoznaje internet-RESENO
napisao micot » 10 Dec 2010, 12:19 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 8 Odgovori
- 2069 Pregledano
-
Zadnji post napisao Sucro
28 Mar 2011, 00:30
-
-
-
Potrebna shema dreambox dm7020
napisao dfranc » 18 Jan 2011, 08:01 » u Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično - 12 Odgovori
- 1987 Pregledano
-
Zadnji post napisao Hibrid
24 svi 2011, 16:39
-