Da ne bude da nece niko da ti pomogne treba ti CH341 programator,duvaljka,pinceta,stona lampa lupa ili USB mikroskop,rezervni winbond 25q32 flash chip,ako je stradao taj na boksu,dobra volja pre svega, malo citanja po forumu (dump na ovoj adresi
http://www.fanzo.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=30726) i udri.Nastup ti je malo napadan,posto kazes da si popravljao telefone,LED televizore,STB....Voleo bih da mi kazes kako menjas neispravan flesh sa telefona i kako vracas software na njega,zatim kako popravljas T-con plocu na TV-u,kako popravljas STB kada imas sliku i nemas ton a nije konektor u pitanju......Ovo gore sto sam ti naveo su slucajevi koje ozbiljan serviser zna o cemu govorim...Zamena naduvenih kondenzatora na TV-u,boksu,zamena displeja na telefonu,menjanje modula sa razbijenog istog televizora na pokvaren,zamena LED traka(ili krpljenje iste) na TV-u,menjanje cele ploce na boksu sa onom iz rashoda - NIJE ELEKTRONIKA!Slucaj telefon flash-duvaljka,pletenica,ozbiljna oprema za gledanje u sitne delove,mozda i IR stanica,slucaj 2.T-CON ima da se otelis dok ne popravis a ne mozes da naplatis,ili ne popravis uopste,slucaj 3.-STB nema ton-jedino zamena procesora sa istog,ali biras varijantu zamene ploce sa manje pokvarenog boksa isti model.....Ovde ti nisam naveo nista sto je softverski pribor,a ukljucuje i mnoge programatore ,kupovne ili pravljene,lom para u opticaju da budes u toku i pre svega gomila rezervnih delova da bi mogao nesto da napravis......i sve ovo ti kazem prijateljski....ali racunam da ti 2 eura za pocetak nije mnogo,to je cena CH341...pozzz....malo sam okasnio-jedno pola godine...