Stranica: 2/2.

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 27 Jun 2017, 15:56
napisao rtvslavko
Isti problem.

Napajanje deluje OK. Nema naduvenih elektrolita, a naponi koje daje su pretpostavljam OK: 5.14V i 12.7V

Promenio C38
Na pinu 1 25Q32 je 3.3V
Isprogramirao novi 25Q32 i zalemio umesto starog

Ništa od ovoga nije pomoglo.

Može li mi neko reći koliki napon treba da bude na C38?
Kod mene je 1.175V

Ima li još kakvih sugestija šta bi moglo da se proveri ?

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 28 Jun 2017, 08:35
napisao vlada69
Da li si upisao stari sadržaj(damp) u novi fleš 25Q32 ili si upisao damp iz baze za taj model?

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 28 Jun 2017, 09:00
napisao rtvslavko
Upisao sam par sadržaja za taj model set top BOX-a koje sam našao na ovom forumu. Ni sa jednim ne radi.

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 11 Nov 2017, 21:10
napisao zekadex
Pozdrav,imao sam isti problem sa navedenim resiverom i resio tako sto sam zamenio C38
6,3 v,220uF.Stavio sam 6,3 v 330 uF i radi ko sat.

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 23 Nov 2017, 18:45
napisao sprint
Isti problem, rešio zamenom C38=220uF/6,3V. Radi sve osim što kad se isključi risiver, LED dioda ne ide u crveno, a ne znam kako je radio pre pošto nije moj.

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 14 Sep 2018, 07:45
napisao Acaplus
jer moze damp za tv star t2 525 ako neko ima

Re: TV STAR T2 525 HD U PVRSB [ODUSTAO]

Napisan post: 14 Sep 2018, 08:28
napisao alexa_pg
Damp ti je na prethodnoj stranici.