Samsung 9500 VIACI?

problemi , kvarovi , upload/download

Urednici: alexa_pg,KASA1

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
amko
_
_

Samsung 9500 VIACI?

Post napisao amko » 25 Avg 2007, 03:27

Imam ovaj digitalni sat risiver, prije nekog vremena, kad sam pokusao da ga upalim,... nista ne reaguje, znaci, na displeju nema nista, niti se pali ni pod razno... Nosio sam ga kod jednog majstora sto budi ove resivere preko jtaga, tj ubacuje sw, ali on kaze da ne moze nista da uradi jer sumnja da mu je otisla flash memorija. Zivim u Crnoj Gori pa bih vas molio za preporuku nekog servisera koji moze pouzdano da rijesi ovaj problem. Hvala!

Srečko
_
_

Post napisao Srečko » 25 Avg 2007, 20:03

Možda su krivi kondiji u 5Vgranici na skundaru. ja sam imao jedan takav problem kod Humasa nije htjelo ništa, da radi naponi su bili mjerjenjem OK.
po promjeni tih kondijev je proradilo.
LP Srečko
Samouk

hrnjica
___
___

Post napisao hrnjica » 25 Avg 2007, 22:17

e sad malo pojasni,dali si ti gledao normalno resiver i najednom vise nece da pali ili si ubacivao u njega soft pa od tada nece.

amko
_
_

Post napisao amko » 04 Sep 2007, 21:47

Dok sam ga gledao bilo je sve ok,naravno ranije sam ubacivao emu i kljuceve ali kada je zadnji put ugasen radio je sasvim normalno, kada sam ga poneo kod rodjaka gde smo hteli da zajedno pogledamo neku utakmicu, nije htio ni da se upali... i ako je sve uredno bilo spojeno. Znam da sam ga pazljivo nosio i nije doslo do potresa, bar tako mislim. Posle toga sam pokusavao da mu ubacim sw preko rs323 i preko jtaga kao sto sam rekao ali nema sanse. Stvarno nemam pojma sta je bilo sa njim! :kolege: Pomagajte!!!!

fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575
Specialty: tv-multimedia

Post napisao fanzo » 04 Sep 2007, 23:27

statički ?
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

SaleSk
___
___
Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
Kontakt:

Post napisao SaleSk » 05 Sep 2007, 00:22

ili eventualno spajanje antenskog kabla prilikom povezivanja sa F konektorom? Dovoljna je jedna jedina licnica da napravi problem...
Prvo mora da se proveri napajanje.....a i da je defektna memorija ja mislim da bi trebala mreza da radi....da postoje naponi...ili da se skine fles memorija ako ga ona tereti....onda ce mreza da proradi...logicno zar ne???
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 05 Sep 2007, 00:31

ma jok..elektroliti..bili ok topli kad su se ohladili doslo do izrazaja njihova abnormalnost..nosi to kod nekog odavde vidi ko je iz CG i zavrsi posao..samo da niste pokusavali posle kvara da ubacivate soft..budite iskreni prema serviseru, objasnite SVE redom tako ce on najbolje da ukonta sta mu fali..
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf

amko
_
_

Post napisao amko » 05 Sep 2007, 10:54

Hvala vam na odgovorima, citam razna misljenja ali bih volio da mi se javi neko sa foruma od majstora iz crne gore ili srbije, ko ima iskustva sa oslicnim situacijama i moze ovo da rijesi sigurno da ne bih lutao od majstora do majstora.
Hvala jos jednom!!!

lnicks
_
_
Kontakt:

Post napisao lnicks » 05 Sep 2007, 15:15

Imam ja ispravljac kompletan,naime imam 9500 sa krepanim tjunerom,pa je ostatak na raspolaganju

poz.

/lnicks

amko
_
_

Post napisao amko » 07 Sep 2007, 17:51

Odakle si ti kako da se dogovorimo, da ovo zavrsimo?

voltron
_
_

Post napisao voltron » 11 Sep 2007, 22:12

Pre nego sto krenes da ispitujes napajenje itd treba videti da nisi zagubio listu kanala naime ka sami izgubi listu nema nista na displeju,pa izgleda da je krepao retko se tu desava da ode napajanje i elkosi dijagnostika se radi sa hyper terminalom no daj vise info koji soft koristis koji emu itd...

lnicks
_
_
Kontakt:

Post napisao lnicks » 12 Sep 2007, 13:12

slazem se,popravljao sam vise komada 9500 i do sada nisam nasao ni jednu crknutu flash memoriju,napajanje jesam -ali zbog strujnog udara
Najcesci su kvarovi tjunera i loseg soft-a
Inace sam iz Zrenjanina

poz.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično”