BEKO MASINA ZA SUDOVE TIP D57864FW

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
šeki
_
_
Contact person: ivan

Re: BEKO MASINA ZA SUDOVE TIP D57864FW

Post napisao šeki » 18 Jul 2009, 21:23

volio bih da uslikaš pprogramator pa da ga postaviš .imao sam sličan problem sa zanusievom suđericom.
samo ako sada stalno izbacuje vodu ,zbrljao je majstor programator.
kod mene je bio problem sa relejom , promjenio sam relej i normalno je grijala.

ares

Post napisao ares » 18 Jul 2009, 23:30

perolujic je napisao:Ova masina ne greje vodu.Opere sudove sa hladnom vodom. Odradi dakle ceo proces,ceo program .Grejac je ispravan.Menjan je ceo elektronski modul za tu masinu ali sa tim novim modulom masina uopste ne radi,kada vratim stari modul u nju opet se isto ponasa tj, opere sudove sa hladnom vodom. Da li neko zna o cemu se radi i da li ima neko semu za tu masinu.
Pozdrav....samim tim sto si rekao da si menjao modul i da si stavio drugi i da je masina mrtva postavlja se pitanje koji si modul stavio....za tu tvoju masinu ide modul sa oznakom na kutiji 1899710405 a nalepnica na modulu treba da je A121...(masina je verovatno D5764FW) posto ova koju si napisao nepostoji....kontaktiraj anad dok jos imaju delova pa resi problem... usput neko je pomenuo da nije siguran da beko ima ntc na sudomasinama-odgovor je DA,na 90 posto modela..
a sto si tice tvog problema,95% je modul...
a probaj i sa ovim dodatkom ispod...valjda sam pomogao
Prilog
viewdata[1].pdf
(30.33 KiB) Preuzeto 879 puta.

IvanBG
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: Ivan
Specialty: whitegoods

Post napisao IvanBG » 21 Jul 2009, 23:32

Samo jedan update: ANAD je promenio adresu, popizdeh pre neki dan dok ih nisam našao na novoj adresi: Prizrenska 17, tel.196210, 2199576

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”