indesit WD105 T neprekidno prima vodu

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
miki
_
_
Specialty: whitegoods

indesit WD105 T neprekidno prima vodu

Post napisao miki » 23 Jan 2010, 00:10

zdravo kolege.imam problem sa ova ves masina.kad postavim program na jedinicu,i pustim masinu da prima vodu,ona nece da stane.prepunjava se.hidrostat iskluci nivo.no kad se to desi,ventil na masinu koi je do tada radio,se iskljuci a vo isti tren produzi da radi(da prima vodu) drugi ventil koj predhodno nije radio.znaci,kad pusim masinu prima vodu niz jedan ventil(onaj niz koji i treba da prima vodu)i kad hidrostat iskluci nivo kad bi trebalo voda da stane se ukljuci drugi ventil koi prepuni masinu sa vodom.motor pocne normalno da radi kad hidrostat iskluci nivo.hidrostat sam proverio i mehanicki i elektricno on je ispravan.
ventili su isto ispravni.ima i el.modul,koj bi mogao da ga uslikam i prikazem.ako neko od vas je imao neki vakav kvar,bi molio da se priklucite i da zajedno resimo ovaj kvar.

deletraj
_
_
Contact person: Dejan Trajkovic

Re: indesit WD105 T neprekidno prima vodu

Post napisao deletraj » 28 Jan 2010, 19:21

miki, citam to sto si napisao i mislim da imas kvar u el. modul. Nemam semu za wd 105 t ali imam za wt 100 neka uputstva i ima tu el. seme i veza kroz el.modul
ako hoces mogu to da ti posaljem pa ti uporedi. Jos nesto ima li ta masina displej za ocitavanje greske?
Prilog
Indesit-Wasing masine WT100.zip
(2.13 MiB) Preuzeto 305 puta.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”