LG WD80150TP otpor termo davača - REŠENO
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Re: LG WD80150TP otpor termo davača - REŠENO
Pozdrav svima,nov sam na forumu pa ne znam da li da postavim ovde pitanje ili da otvaram novu temu.Stigla mi je na popravku doticna ves masina lg,problem je bio kad krene motor da bucka levo -desno ili kad se stavi na centrigugu izbaci gresku,motor sam izduvao ocistio kolektor i probao,motor ispravan.Skinuo sam elektroniku polako ogulio silikon-gumu sa ploce i nasao sam da je pregoreo stabilizator napona 7812,njega sam promenuo i prelemio celu plocu u slucaju hladnih lemova.Danas sam je montirao i vise ne izbacuje greska ,ali motor i dalje ne krece,na centrifugu pumpa izbacuje vodu releji ukljucuje a motor ne dobija nulu,sve faze,ne znam u cemu je kvar pa ako moze neko da mi pomogne,unapred hvala.
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: LG WD80150TP otpor termo davača - REŠENO
Kao što sam napisao i tamo, uvek otvaraj novu temu. Jedino, kad je u pitanju neki koristan podatak u vezi sa istim problemom, može se pisati u staru temu.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"