Privileg dynamic 68246 - ugasi se u toku pranja
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Privileg dynamic 68246 - ugasi se u toku pranja
Privileg dynamic 68246
oznake sa masine:
Produkt-Nr. 756.177-2
Privileg-Nr. 20160
Serien-Nr. 40374126
Kvar:
Gore navedena veš mašina u toku pranja isključi display pogasi sve gore lampice i samo ostane upaljena lampica dole na vratima od brave. Veš mašina tako stoji sve dok se ne isključi iz struje pa ponovno uključi. Ne izbacuje nikakavu grešku jednostavno se isključi. Prvi put kada sam je dovezao u garažu dešavalo se to isto i kod mene pregledao sam četkice, grijač, bravu mjenjao isto se ponašala, prelemio sam elektroniku i zamjenio elektrolite i počela je normalno raditi probao sam je 3-4 puta odradila je do kraja. Medjutim kada sam je odvukao ista stvar se ponavlja poslije 15-20 min masina se gasi. Dovukao sam je u garazu normalno radi, posumnjao sam da nije nesto uredu sa uticnicom, medjutim i uticnica je uredu jedino mrezni napon je malo povisok 236 V. Ako neko ima ideju sta bi moglo biti bio bi zahvalan.
oznake sa masine:
Produkt-Nr. 756.177-2
Privileg-Nr. 20160
Serien-Nr. 40374126
Kvar:
Gore navedena veš mašina u toku pranja isključi display pogasi sve gore lampice i samo ostane upaljena lampica dole na vratima od brave. Veš mašina tako stoji sve dok se ne isključi iz struje pa ponovno uključi. Ne izbacuje nikakavu grešku jednostavno se isključi. Prvi put kada sam je dovezao u garažu dešavalo se to isto i kod mene pregledao sam četkice, grijač, bravu mjenjao isto se ponašala, prelemio sam elektroniku i zamjenio elektrolite i počela je normalno raditi probao sam je 3-4 puta odradila je do kraja. Medjutim kada sam je odvukao ista stvar se ponavlja poslije 15-20 min masina se gasi. Dovukao sam je u garazu normalno radi, posumnjao sam da nije nesto uredu sa uticnicom, medjutim i uticnica je uredu jedino mrezni napon je malo povisok 236 V. Ako neko ima ideju sta bi moglo biti bio bi zahvalan.
Re: Privileg dynamic 68246 - ugasi se u toku pranja
Postavi sliku elektronike .Jesi merio napone na ploči +5V,+12V ili +24V .
-
- ___
- Specialty: computers
Najvjerovatnije da je i dalje negdje prekid- hladan lem na ploči. Pogledaj i grijač da ne prekida (mislim na nit unutar grijača). Imao sam sličan slučaj odvezem mašinu mašina ne radi vratim je radi (nit na grijaču nekad se nalijepi, nekad prekine).
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
A koliki je napon tamo gde si je odvukao ?
mjerio sam sve urednomurko62 je napisao:Postavi sliku elektronike .Jesi merio napone na ploči +5V,+12V ili +24V .
Ovo bi moglo biti jer sam jednom pustio da pere nije htjela grijati a odradila je program probat cu i to.junuzovic je napisao:Najvjerovatnije da je i dalje negdje prekid- hladan lem na ploči. Pogledaj i grijač da ne prekida (mislim na nit unutar grijača). Imao sam sličan slučaj odvezem mašinu mašina ne radi vratim je radi (nit na grijaču nekad se nalijepi, nekad prekine).
U garazi mi je cca 220 v tamo gdje odvucem napon je cca 236 v.dejan-dexi je napisao:A koliki je napon tamo gde si je odvukao ?
Idem provjeriti ovo sa grijačem, javim kako je proslo. Hvala

- milan
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Da li si zamenuo i elektrolit na naponu od 300V? koja je vrednost kod tebe tog elektrolita?prelemio sam elektroniku i zamjenio elektrolite
Kad kazes da si merio napone i da je sve uredno, na koje napone se to odnosi, 24Vmjerio sam sve uredno
nepostoje na toj mashini.
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
Mozda je mislio na ove napone
U garazi mi je cca 220 v tamo gdje odvucem napon je cca 236 v.
Kad mašina stane unimer u ruke pa kreni od rso filtera redom do ploče ,negde imaš prekid .
Možda te zeza sama viljuška na kablu a može i rso filter a i bravica , e sad ti nadji zeku .
Povećani napon mreže je u granicama normale +/-10% i u tim uslovima napajanje elektronike će funkcionisati normalno .
Ako je napajanje sa čoper kolom tipa LNK ,TNY ,Viper i slično radiće uredno i na 180V AC .
Možda te zeza sama viljuška na kablu a može i rso filter a i bravica , e sad ti nadji zeku .

Povećani napon mreže je u granicama normale +/-10% i u tim uslovima napajanje elektronike će funkcionisati normalno .
Ako je napajanje sa čoper kolom tipa LNK ,TNY ,Viper i slično radiće uredno i na 180V AC .

Hvala vam bio je problem sa grijačem kada sam ga mjerio bio je uredan medjutim u toku pranja izgleda da nit unutar njega bila u prekidu pa da je pravio problem.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 6 Odgovori
- 2487 Pregledano
-
Zadnji post napisao ledinci
24 Feb 2017, 15:07
-