Dovod tople vode iz bojlera
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- vaca87
- _
- Warranty service: Radim ne pitam
- Contact person: Milan
Dovod tople vode iz bojlera
Pozdrav. Molim za misljenje. Ne bavim se ves masinama. U poslu koji radim dosta paznje je usmereno na iskoricenju "viska energije" pa me to zainteresovalo kako primeniti u kucnim uslovima. Imam dilemu. Da li se sme dovesti topla voda u obicnu masinu preko termostatskog mesnog ventila recimo 40*c. (Bojler zagrevam preko etaznog grejanja,a uskoro planiram da nabavim solarni bojler za leto). Znam da postoje masine sa 2 ulaza vode i koriste ih ljudi koji imaju gasne ili solarne bojlere,ali su mi trenutno van budzeta. Hvala unapred.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Re: Dovod tople vode iz bojlera
Do 40c može da prođe, preko toga ne!
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Whirpool AWO/D 40100 Problem sa primanjem vode (Reseno)
napisao Harhus » 07 svi 2013, 11:49 » u VEŠ MAŠINE - 17 Odgovori
- 3531 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle
13 svi 2013, 14:12
-
-
- 51 Odgovori
- 12601 Pregledano
-
Zadnji post napisao pyerto
21 Jan 2018, 22:22