Vestel TDT1R8100 ne daje znake zivota
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Vestel TDT1R8100 ne daje znake zivota
Doneo mi jedan mlad majstor komandnu plocu sa displejem od ove masine ali nije slikao i ne zna na koji konektor ide displej. Ploca ima jednosmerne napone 5VDC, 24VDC ali recimo na tasterima nemam ni sa jedne strane 5 volti. Da li neko od kolega ima blok semu da vidim gde sta dolazi da mogu ovo da istestiram.
- KASA1
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Re: Vestel TDT1R8100 ne daje znake zivota
Pretrage ne pronalaze oznake sa slika, stoga upiši sve oznake s ploče u post.
Jednako tako, poželjna je i slika cijele ploče.
Jednako tako, poželjna je i slika cijele ploče.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
Re: Vestel TDT1R8100 ne daje znake zivota
I ja sam pretrazivao pomocu nalepnice ali sad mi momce posla sliku radi se o VOX TDM-700T susilici sliku ploce saljem sutra.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post