Gorenje WA482 ne ispire dobro (rješeno)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Re: Gorenje WA482 ne ispire dobro (rješeno)
Sve se slažem majstor Zdravko....tekući deterđženti su svakako bolji izbor..sva začepljenja u mašinama su uglavnom radi lošeg praška...nedavno sam imao slučaj da su naslage praška potpuno zatvorile i začepile vrh na kućištu pumpe na koju je navučeno crijevo hidrostata i mašina je počela nekontrolisano primati vodu, a da cirkus bude veći u isto vrijeme je na ulaz pumpe uletila kovanica od 5 KM i potpuno zatvorila protok vode čak i ako je se bila upalila zaštita preko hidrostata koja uključuje pumpu kad je nivo nenormalan, nije pumpa mogla ništa izbaciti...U kući nije bilo nikoga i komplet stan je poplivao...šteta ogromna...
-
- bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Specialty: whitegoods
Moj slučaj sa šlag-penom je zatvoren (za sada) - prešli su na drugi prašak i problem je ladno nestao.
Za svaki slučaj, povećao sam malo nivo vode, mada nije ni do sada bio nešto mnogo nizak. Doduše, ima tu još ponešto, prvo - oni su do sada najčešće koristili program za sintetiku gde je na toj mašini ispiranje samo u 3 vode i posle toga jedna kraća centrifuga, i drugo - ta mašina se dugo mučila sa lošom pumpom pa je moguće da je uštekala naslage praška u sebi (a kada je plastična). Dakle, izgleda da je sve ovo u zbiru nekako dovelo do onakve nenormalne produkcije pene u toku centrifugiranja...

- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Šta se desilo prekjuče. Stavio sam beli veš, čaršave, peškire... I stavim zelenu kapsulu, bolje su one za beli veš, tako mi rekli. Mada sam je tako koristio i do sada i bilo je sve ok, nikad problema. Ali ovaj put sam stavio i malo tečnog vanish-a, možda 30mL. Pene je bilo unutra jako puno.
Onda sam izbacio vodu i startovao ponovo program. Opet je bilo dosta pene. Znam da je i ranije korišćen, ali sa praškom. U čemu je sad stvar? Ne sme vanish sa ovim kapsulama, ili možda uopšte ne sme u mašinu? Ili je ovo velika količina?

"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Retko stavljam ves na pranje, ali desi se ponekad, ali secam se da nekad nije bilo nista sem praska, a ves bio cist, a kako smo vec konstatovali da sve novije masine peru na paru a ne na vodu, a hemija jaka...to je kazu ekologija, usteda energije, sranja, a masina napravljena samo za pranje vesa, a ne za stednju, stedimo u banci ako ima?
Sta je potrebno za dobro pranje vesa? : - prljav ves
- voda
- mesanje bubnja
- prasak
- pa tek na kraju temperatura te vode
A kako to ide danas? 1. ves; 2. vrlo malo vode; 3. mnooogo hemije; 4. vrlo malo mesanja; 5. temperatura ( s tim sto ne greju vise od 85 c)
Sta je potrebno za dobro pranje vesa? : - prljav ves
- voda
- mesanje bubnja
- prasak
- pa tek na kraju temperatura te vode
A kako to ide danas? 1. ves; 2. vrlo malo vode; 3. mnooogo hemije; 4. vrlo malo mesanja; 5. temperatura ( s tim sto ne greju vise od 85 c)
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 2 Odgovori
- 2557 Pregledano
-
Zadnji post napisao ljuben
17 Apr 2009, 19:45
-
- 6 Odgovori
- 1268 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
14 Okt 2011, 11:56
-
- 2 Odgovori
- 1463 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
03 Mar 2012, 16:10
-
-
Kako skinuti ležaj sa motora gorenje WA982? (rješeno)
napisao Ivek » 09 Jul 2012, 12:46 » u VEŠ MAŠINE - 8 Odgovori
- 4196 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
10 Jul 2012, 13:11
-
-
- 17 Odgovori
- 2994 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
20 Feb 2013, 19:58
-
-
Gorenje WA1131S potreban raspored žica na motoru (rješeno)
napisao Ivek » 06 Jun 2014, 17:00 » u VEŠ MAŠINE - 2 Odgovori
- 1008 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
11 Jun 2014, 19:03
-
-
-
Gorenje WA121 potrebna oznaka mrežnog čip-a (rješeno)
napisao Ivek » 19 Jan 2016, 20:12 » u VEŠ MAŠINE - 4 Odgovori
- 1977 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
20 Jan 2016, 16:20
-
-
-
Gorenje WA1541 modul AKO546695 Gorenje 634445 - RIJEŠENO
napisao Citizen » 06 Mar 2014, 19:43 » u VEŠ MAŠINE - 2 Odgovori
- 2077 Pregledano
-