Bauknecht WA3573

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
blablabla
_
_
Postovi: 1
Pridružen: 30 Sep 2012, 14:12
Location: Beograd

Bauknecht WA3573

Post napisao blablabla » 30 Sep 2012, 14:41

Gde mogu da nadjem servis za ovu mašinu? Pokazuje grešku E2 i ne ubacuje vodu u bubanj.

mivageze

Re: Bauknecht wa 3573

Post napisao mivageze » 30 Sep 2012, 16:39

Greška E2 bi trebala da znači " onemogućen dotok vode prema stroju" Pošto si ti utvrdio osnovne stvari da su u redu ( ima vode, slavina odvijena, sito čisto na ulazu vode, elektromagnetni ventil omski ispravan i onda si doveo direktno napon na taj ventil koji je na opće iznenađenje proradio a u redovnom programu opet ne radi onda je po mom skromnom mišljenju proradila neka zaštita...U tvom slučaju to je plovak na dnu stroja koji se podigao usljed vode koja je došla ispod njega iz nekog razloga ili je on sam neispravan iz nekog razloga pa ti šalje poruku " ne želim više vode i onako je poplava ispod mene...
Znači stroj ne može uzeti vodu dok je aktivirana protivpoplavna zaštita dole ispod kade...Vidi zašto je aktivirana...ima li vode ispod ili prespoji žice na tom plovku da propustiš napon prema el.magnetnom ventilu za ulaz vode....dok ne nabaviš novi... :yeah:
Pogledaj i posudu za prašak da li ima neki prekidač koji neda da mašina krene zato što je neispravan i misli da je otvorena ladica za prašak... :oklagija :oklagija

Avatar
Stolle
Site Admin
Site Admin
Postovi: 25677
Pridružen: 12 Avg 2006, 23:35
Location: Srbija

Re: Bauknecht wa 3573

Post napisao Stolle » 30 Sep 2012, 16:45

@mivageze
Pre nego što rešiš da nekome pomogneš, i koliko da pomogneš, pogledaj profil. Prvi mu je post, čovek nije serviser i možda nikada ništa nije radio sa mrežnim naponom. Obrati malo pažnje na to.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

mivageze

Re: Bauknecht wa 3573

Post napisao mivageze » 30 Sep 2012, 17:18

U pravu je Stolle...Isključi mašinu iz zida ako budeš sam radio na popravku...ako budeš nekoga angažirao, neka ti ovo gore budu smjernice za popravak... :pivopije:

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”