Beko DV1160 prlja ves

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
IvicaVS
_
_
Contact person: Ivica
Specialty: tv

Beko DV1160 prlja ves

Post napisao IvicaVS » 16 Feb 2014, 18:30

Naime problem sa ovom masinom za susenje je taj da ves koji osusimo u njoj ima vleke po sebi. Fleke su tamno sive skoro crne,nisu masne vec kao da je neko sarao grafitom po odeci. Fleke su uglavnom uzduzne i budu par mm sirine i oko 3-5 cm duzine. Masine je licno moja i pitao sam sve majstore koji ih rade za savet i niko nezna u cemu je stos,jedan je majstor odneo u servis,rastavio ocistio i pregledao i kaze da je sve OK medjutim i posle toga masina se isto ponasa.
Molim za savet ako neo ima iskustva sa ovakvim kvarom,nemam nameru sam da je radim ali bi mi savet dobro dosao da pomognem ovom majstoru koji je vec pokusao da je sredi.
Unapred hvala.

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro
Specialty: whitegoods

Re: Beko DV1160 prlja ves

Post napisao jaro » 16 Feb 2014, 21:48

Najverovatnije cvika ves izmedju bubnja i staticnog dela unutrasnjosti gde je filcani dihtung...tesko resivo po meni, ako bubanj/dihtung nema lufta...obicno bi ovo trebalo da se desi kad se pohabaju lezista i filc...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

gojicelektro
_
_

Re: Beko DV1160 prlja ves

Post napisao gojicelektro » 16 Feb 2014, 22:42

Imao sam slucaj da je zadnji filc nagoreo i ostavljao vrlo male fleke ali je prvenstveno usmrdio ves.Ali samo prljanje...moguce da je zazor taj u pitanju.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”