Gorenje PS306BM spajanje prekidača centrifuge-RIJEŠENO

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
bzeko3
_
_

Gorenje PS306BM spajanje prekidača centrifuge-RIJEŠENO

Post napisao bzeko3 » 30 Apr 2014, 21:08

Poštovani majstori i svi ostali koji nađete vremena da ovo pročitate i pokušate mi pomoći! Imam problem sa veš mašinom gorenje,model PS306BM sa programatorom PG1300. Problem je sljedeći... mjenjao sam programator (stari neispravan),prije toga nabavio sam shemu električnu i montažnu (ovdje na forumu) i kako imam shemu ja sam sve žice sa starog programatora poskidao i kontam imam shemu lako ću ja to,međutm. Sve sam posložio i sve je išlo ok! do prekidača za centrifugu i prekidača za ekonomičnost (uključenje/isključenje grijača),to ne mogu nikako da skontam, kud koja žica ide to jest na koji broj na programatoru. Centrifugu sa prekidača čine narančasta i plava i one završavaju na programatoru kojim br.?? Dalje, prekidač ekonomic "E" ima četiri žice prvi par su crvenobjela i crvena,crvenobjela završava na programatoru,a crvena ide na grijač. Drugi par žica sa prekidača "E" je žuta i plavobjela i one završavaju na programatoru ali kojim brojevima???. Neznam koliko sam dobro objasnio problem,nadam se da će neko da odgovori na molbu i pomoći u rješavanju,unaprjed hvala!!
Zadnja izmena: bzeko3, dana 02 svi 2014, 22:48, ukupno menjano 3 puta.

dejan-dexi
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: Dejan Matejić
Specialty: whitegoods

Re: gorenje,PS306BM spajanje prekidača centrifuge

Post napisao dejan-dexi » 01 svi 2014, 00:12

Mozda ova sema pomogne , lako se dolazi do nje , treba samo malo googlati
Prilog
gorenje_ps_306_bm,pg_1300.pdf
(4.6 MiB) Preuzeto 438 puta.

bzeko3
_
_

Re: gorenje,PS306BM spajanje prekidača centrifuge

Post napisao bzeko3 » 02 svi 2014, 22:31

dejan-dexi je napisao:Mozda ova sema pomogne , lako se dolazi do nje , treba samo malo googlati
Hvala prijatelju,ova shema će mi dobro doći!!!

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”