Aeg lavatherm t540
Typ 91aaaaa01a
PNC 91601207701
SN 53062829
Problem na aparatu je sto na senzorskom susenju elektronika grejac pali na sekund i to samo prilikom promene smera i naravno ne moze da dostigne temperaturu dovoljnu za susenje ,na vremenskom susenju grejac je uredno ukljucen do postizanja temperature.Proverio sam ntc 4,8 koma(trebalo bi da je u redu koliko sam guglao) oba termostata na grejacu ispravna,grejac ispravan, mikro prekidac kod pumpe ispravan,pumpa ispravna .Ima li neko jos neki predlog ili je imao ovakav slucaj.
Susara AEG lavatherm L540 problem grejanje
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- KASA1
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Re: Susara AEG lavatherm L540 problem grejanje * REŠENO *
Provjeri i elektroniku, napajanje, releji, hladni lemovi... napiši i oznaku sa elektronike, postavi sliku da vidimo o čemu se tu radi.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Re: Susara AEG lavatherm L540 problem grejanje
Da li je masina probana na prazno ili sa vlaznim vesom unutra?
Da li na senzorskom susenju program traje kratko i javi da je zavrseno ili susi dugo vremena?
Da li na senzorskom susenju program traje kratko i javi da je zavrseno ili susi dugo vremena?
SIMkom
Susi dugo vremena ,probana je sa vesom a grejac bukvalno upalinsamo sekund prilikom promene smera .Slikam elektroniku cim stignem .
Mislim da nije do releja posto na vremenskom susenju drzi ukljucen relej ali hvala na sugestiji.
Mislim da nije do releja posto na vremenskom susenju drzi ukljucen relej ali hvala na sugestiji.
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Pali grejac pri svakoj promeni smera ili se to samo jednom desi i vise se ne pali relej?
SIMkom
Svakom.promenom.smera pali na sekund.
Skinuo sam elelkroniku (kakvo je to sr.nje toliko je krto plasticno kuciste modula da se raspada kad probas da ga skines)probacu prelemiti releje kako mi je kolega predlozio pa javim rezultat.
Skinuo sam elelkroniku (kakvo je to sr.nje toliko je krto plasticno kuciste modula da se raspada kad probas da ga skines)probacu prelemiti releje kako mi je kolega predlozio pa javim rezultat.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 14 Odgovori
- 3788 Pregledano
-
Zadnji post napisao Bobanaeg
28 Feb 2020, 17:09
-