Problem pri prvom pokretanju gorenje sudomasine posle ugradnje nove elektronike 

Forum sudo mašine.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
dieselt
_
_

Problem pri prvom pokretanju gorenje sudomasine posle ugradnje nove elektronike

Post napisao dieselt » 04 Jul 2025, 22:45

Imam problem sa sudo masinom Gorenje Model GV642D61,tip DW 50.1,oznake sa stare ploce 874040.Na masini je izgoreo akva stop ventil koji je tom prilikom ostetio deo glavne elektronike.Kupljena je nova elektronika,po recima prodavaca programirana spremna za ugradnju.Ugradjena je i zamenjen je akva stop ventil sada pri ukljucenju se na displeju pojavljuju simboli uAr i ne pokrece se,izlaze oznake 000 i na dve tipke se mogu menjati vrednosti te 3 brojke po zelji ali nije mi bas jasno sta ukucati i kako potvrditi taj broj i pokrenuti masinu?Unapred hvala

bracans
bela tehnika
bela tehnika
Specialty: whitegoods

Re: Problem pri prvom pokretanju gorenje sudomasine posle ugradnje nove elektronike

Post napisao bracans » 05 Jul 2025, 14:52

uAr ili VAR pogrešna varijanta upravljačke jedinice. Probaj sa brojem 281 ili 261.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog.

dieselt
_
_

Re: Problem pri prvom pokretanju gorenje sudomasine posle ugradnje nove elektronike

Post napisao dieselt » 05 Jul 2025, 21:18

Probacu,ako je odgovarajuci kod trebala bi da krene sa radom masina.Samo se nadam da je programirana kao sto je prodavac rekao..

dieselt
_
_

Re: Problem pri prvom pokretanju gorenje sudomasine posle ugradnje nove elektronike  * REŠENO *

Post napisao dieselt » 06 Jul 2025, 21:40

Proverio sam po nekoj dokumentaciji da nije nije advekvatna zamenska elektronika.Izgleda da nisu kompatibilne

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “MAŠINE ZA SUDOVE”