Whirpool ADP542 potrebna sema(reseno)

Forum sudo mašine.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
deletraj
_
_
Contact person: Dejan Trajkovic

Whirpool ADP542 potrebna sema(reseno)

Post napisao deletraj » 22 Jul 2011, 03:45

Pozdrav svima na forumu. Trebam ici da popravim napomenutu masinu za sudove, receno mi je da stane u toku rada, posle prijema vode. Ja mislim da je u pitanju grejac ili neki od termostata, neznam videcu to sutra kada odem na kvar. Masina je sa mehanickim programatorom. Ali takodje mislilim da ne bi bilo lose da i mam i semu pored sebe, pa ako neko zna gde mogu naci semu ili ako neko ima zamolio bih da mi pomogne na bilo koji nacin. Hvala unapred
Zadnja izmena: deletraj, dana 29 Jul 2011, 00:29, ukupno menjano 1 put.

milan
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Re: whirpool ADP 542 potrebna sema

Post napisao milan » 22 Jul 2011, 08:29

Evo je,
whirlpool adp542
Pravila foruma
zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara.
Prilog
whirlpool adp542.pdf
whirlpool adp542
(213.49 KiB) Preuzeto 852 puta.

deletraj
_
_

Post napisao deletraj » 22 Jul 2011, 15:28

Hvala milane, danas sam bio da pregledam sta je upitanju. Grejac ne dobija napajanje iz programatora pa ce mi dobro doci ova sema koju si poslao, masinu sam dovezao kod mene u servis, sutra cu upotrebiti semu. Hvala jos jednom, javicu se.

deletraj
_
_

Post napisao deletraj » 26 Jul 2011, 23:34

Masinu sam pregledao, termostati ispravni, grejac ispravan, kvar je bio u dovodu napajanja na grejac. Pronasao sam pokidanu ( izgirela ) zica za napajanje grejaca 6b. Zica se pokidala bas na donjem delu na vrata, gde je onaj zglobni deo, postoje jos par komada kojima je pukla izolacija pa cu ih zameniti kompletno silikonskom zicom, i stavicu onaj silikonski burzir

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “MAŠINE ZA SUDOVE”