Gorenje gi64160 rasklopiva sema

Forum sudo mašine.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
borat
_
_
Specialty: whitegoods

Gorenje gi64160 rasklopiva sema

Post napisao borat » 17 Dec 2025, 19:33

U pitanju je sudomasina gorenje gi64160, art no 538873/02 problem je sto ne vidim nacin prici grejacu, cirk. pumpi i donjoj elektronici. Da li je moguce da moram odvojiti prohromsko kuciste od donje baze tj rasturiri celu masinu da bi mogao ispitati grejac ili proveriti hladan lem na modulu. Ako neko ima rasklopivu semu bio bih zahvalan na pomoci

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro

Re: Gorenje gi64160 rasklopiva sema

Post napisao jaro » 17 Dec 2025, 22:30

Otvara se spreda dole, i isto od pozadi. Djubre, crkavaju procesori, za nedelju dana 2 sam poslao na reciklažu..
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 18 Dec 2025, 08:43

:pivopije:
Prilog
XRkatalog.pdf
(1.33 MiB) Preuzeto 16 puta.

borat
_
_

Post napisao borat » 18 Dec 2025, 18:03

Hvala to je ono sto sam mislio kad sam probao da izvadim pumpu ali mi je bilo neverovatna pomisao da bi promenuo grejac moram da razdvojim bazu a obzirom koliko sam video da ide u kompletu sa cirkulacionom pumpom i da kosta 15000 rsd ne zelim ni da pokusavam mislim da nema racunice bolje da uzmu novu nego da gubim vreme i radim za dzabe . Hvala jos jednom u svakom slucaju.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “MAŠINE ZA SUDOVE”