KL. samsung SH12ZWHD( RESENO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Re: klima samsung SH12ZWHD
miki ajde proveri vaka vidi koi zici ti odat za 220 na nadvoresnata edinica i vidi koe rele e za toj napon od 220 izvadigo i probaj so adapter od 12V da go uklucis releto i od drugata strana na releto dali imas kratok spoj 

TOCE
Re: klima samsung SH12ZWHD
ajde da vam kazem sta je bilo sa klimom.danas sam bio tamo.pred nekoliko dana,sam zaklucio da vanjski ventilator ima neki problem.znaci sve iz proslih postova je vec poznato,da sa 220v proban kabel redio je ventilator,a preko elektronici nije hteo.no,nije bilo tako.plocka je bila kod majstora i on je nasao da ima problem sa drajverom,i to je sredio.dao mi je natrag i ja sam to vratio na mesto ,no povtorno nije hteo da proradi.povtorno ja da budem siguran izvucem te zice iz vanjska jedinica i postavim 220v i opet radi odlicno.zovem majstora za plocku i on dodze na licu mesta i proveri on neke stvari na plocka i dodze do zaklucak da je problem kod samog ventilatora.tako ja uzmem povtorno 220 priklucim i ovaj put ventilator, ni,direktno NERADI.danas sam nasao venilator iz druge klime zatosto novi u skoplju nema,i sam ugradio i sad je sve ok.sta se desilo stvarno ne znam.ovo mi je prvi ovakav slucaj.danas nisam imao vreme da probam vo servis ventilator bilo je kasno kad sam dosao.pozdrav i hvala svima.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 2 Odgovori
- 2610 Pregledano
-
Zadnji post napisao jsinisa
04 Jul 2008, 12:11
-