Zdravo svima koje prate ovaj forum.klimata se naoga vo dukan za prexrana,vo kojimalo problemi so el.instalacija pa bil povikan elektricar da ja popravi instalacijata.
Elektricarot rabotel pod napon i napravil spoj megu fazite i napravil ostetuvane kaj site elektronski aparati pa i kaj klimata,koja bila vo funkcija koga nastanal spojot.
narednoto pustanje klimata ne radi,posle 30s od pustanjeto tajmer sijalicatapocnuva da blinka. Jas mislam da od spojot su otisle te kondenzatore na vanjske elektronike so vrednost oko 700 mikro faradi,to cemo vidit sutra. DAJTE VASE MISLENJE STO DRUGO BI MOZELO DA BIDE PROBLEM. Klimata e proizvedena 20006g. MADE IN JAPEN UNAPRED XVALA.
panasonic CSTE12DKE inverter(RESENO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
- Warranty service: quadro lg beko fuego neo....
- Contact person: DARKO JANAKIEV
- Specialty: whitegoods
Re: panasonic CSTE12DKE inverter
kolega slabo te iko razumije ali uradi ovako:
pritisni tipku chek na daljinskom upravljaču dok ti se ne ispišu crtice na njemu a onda pritiskaj tipku od tajmera gore ili dole .
na daljinskom će ti se ispisivati kodovi kako god pritiskaš svki put drugi dok ne čuješ bip iz klime.e onda upamti koji je kod pa se javi.ok
pritisni tipku chek na daljinskom upravljaču dok ti se ne ispišu crtice na njemu a onda pritiskaj tipku od tajmera gore ili dole .
na daljinskom će ti se ispisivati kodovi kako god pritiskaš svki put drugi dok ne čuješ bip iz klime.e onda upamti koji je kod pa se javi.ok
-
- _
Danas nisam mogao da idem,posla ostaje za sutra ali p0robacu i to sa dalinskom kolega flatron i pisem sta sam uradio.
to ti je prijatelju način za dijagnostiku kvara kod panasonic klima uredjaja(inverter)a po oznaci što si napisao to je inverter serija te slim modeli od prije 2,3 sezone čak mislim da je siva mat boja a inače su modeli DKE imali problema sa kompresorom iako očitava grešku trokrakog ventila al otom potom kad javiš grešku.
pozdrav iz hercegovine
pozdrav iz hercegovine
-
- _
dDanas sam otvorio klimu. Na vanjske elektronike, kondenzator od 720 mikro farada se rascvetio ko da je cvece smenio sam ga i pustio klimu da radi.
klima je radila super, al posto nisam imao drugi kondenzatori narucio samih, i smenicu ih kad gi dobijem - jos dva

klima je radila super, al posto nisam imao drugi kondenzatori narucio samih, i smenicu ih kad gi dobijem - jos dva
Re: panasonic CSTE12DKE inverter(RESENO)
Evo da ne otvaram novu temu, i ja imam Panasonic klimu sa inverterom (12-ica) model CS/CU-UE12JKE
I cini se kao da ne grije bas najbolje jer sam je uporedjivao sa obicnom Mideo-m
Da li neko zna koliko treba da otprilike iznosi temperatura izduvnog vazduha pri samom izlazu kad je u rezimu max fan grijanja? Spoljasnja ambijentalna temperatura oko 0 stepeni.
Vjerovatno da utice i velicina prostora koji se grije, on iznosi 38+12 m2, i 3m u visini
I cini se kao da ne grije bas najbolje jer sam je uporedjivao sa obicnom Mideo-m
Da li neko zna koliko treba da otprilike iznosi temperatura izduvnog vazduha pri samom izlazu kad je u rezimu max fan grijanja? Spoljasnja ambijentalna temperatura oko 0 stepeni.
Vjerovatno da utice i velicina prostora koji se grije, on iznosi 38+12 m2, i 3m u visini
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
AUX ASWH12-A4/SAR1DI inverter , greska E5- RESENO
napisao kosticc.milan » 08 Jan 2013, 13:18 » u KLIMA UREĐAJI - 5 Odgovori
- 6722 Pregledano
-
Zadnji post napisao kosticc.milan