Rec je o gore pomenutoj klimi...Problem je u tome da nece da krene FAN dok ga ne taknes prstom...Nasao sam problem, t.j startni blok koj je 0,6uF/450VAC vezan u seriju sa fanom, ali nigde ne mogu da nadjem isti takav kako bi ga promenio...
E sad nasao sam 0,68uF/630 V, sto bi u principu bilo negde oko 250VAC, pa nisam siguran dali ce ovo da bude dobra zamena?
Ako nije, sta bi savetovali da se ubaci iz iskustva?
Hvala.
Klima FILIA FCS9HC problem
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Klima FILIA FCS9HC problem
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
Re: Klima FILIA FC-S9HC problem
ubaci taj slobodno.bitno je da napon nije manji a to sto je veci nije problem.
pozz
pozz
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Zato sam i priupitao...
Logicno mi je da bude dovoljno, motor je 220v, ali ima nesto zasto su ubacili AC450....A nemogu da ga nadjem nigde u radnjama...Svi me gledaju bledo...
A taman sam je bio sve rasturio, lepo oprao i doterao..
Promenio na spoljnu jedinicu spulnu, unutrasnju ocistio cakum pakum i ostade mi jos ovo i da je montiram...Danas sam merio duzinu cevi...Oko 4,5 metara, sto je sasvim OK...E sad ostade jos kondenzator za start...Nemam neku staru vesh mashinu da izcupam iz nje

Logicno mi je da bude dovoljno, motor je 220v, ali ima nesto zasto su ubacili AC450....A nemogu da ga nadjem nigde u radnjama...Svi me gledaju bledo...
A taman sam je bio sve rasturio, lepo oprao i doterao..
Promenio na spoljnu jedinicu spulnu, unutrasnju ocistio cakum pakum i ostade mi jos ovo i da je montiram...Danas sam merio duzinu cevi...Oko 4,5 metara, sto je sasvim OK...E sad ostade jos kondenzator za start...Nemam neku staru vesh mashinu da izcupam iz nje

Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
momak ,ubaci taj sto imas i no sikirli.... 

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 16 Odgovori
- 2601 Pregledano
-
Zadnji post napisao lenas_bk
27 Apr 2010, 14:32
-