Klima FILIA FCS9HC problem

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
SaleSk
___
___
Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
Kontakt:

Klima FILIA FCS9HC problem

Post napisao SaleSk » 25 Jun 2012, 17:31

Rec je o gore pomenutoj klimi...Problem je u tome da nece da krene FAN dok ga ne taknes prstom...Nasao sam problem, t.j startni blok koj je 0,6uF/450VAC vezan u seriju sa fanom, ali nigde ne mogu da nadjem isti takav kako bi ga promenio...
E sad nasao sam 0,68uF/630 V, sto bi u principu bilo negde oko 250VAC, pa nisam siguran dali ce ovo da bude dobra zamena?
Ako nije, sta bi savetovali da se ubaci iz iskustva?
Hvala.
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.

hagula
___
___

Re: Klima FILIA FC-S9HC problem

Post napisao hagula » 25 Jun 2012, 20:47

ubaci taj slobodno.bitno je da napon nije manji a to sto je veci nije problem.
pozz

Stolle
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Post napisao Stolle » 25 Jun 2012, 21:57

Pa jeste manji. :lala: DC 630V.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

SaleSk
___
___
Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
Kontakt:

Post napisao SaleSk » 25 Jun 2012, 22:01

Zato sam i priupitao... :lala:
Logicno mi je da bude dovoljno, motor je 220v, ali ima nesto zasto su ubacili AC450....A nemogu da ga nadjem nigde u radnjama...Svi me gledaju bledo...
A taman sam je bio sve rasturio, lepo oprao i doterao..
Promenio na spoljnu jedinicu spulnu, unutrasnju ocistio cakum pakum i ostade mi jos ovo i da je montiram...Danas sam merio duzinu cevi...Oko 4,5 metara, sto je sasvim OK...E sad ostade jos kondenzator za start...Nemam neku staru vesh mashinu da izcupam iz nje :D
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.

hagula
___
___

Post napisao hagula » 25 Jun 2012, 23:31

momak ,ubaci taj sto imas i no sikirli.... :pivopije:

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”