Samsung inverter ...
Koji joj je kvar kad blinka E554?
Samsung Vivace AQV12VBAN
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- dejan-dexi
- bela tehnika

- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
Re: Samsung Vivace AQV12VBAN
Ovde kaze gas leak error http://elektrotanya.com/samsung_aqv12ab ... nload.html
Tako je u međuvremenu i riješio
najljepša hvala na odgovoru
najljepša hvala na odgovoru
- nike
- gxu

- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Ajd dobrodošao ti nama.
Vidim da je moj potpis na newsima doveo tebe amo. Nadam se da čemo te češće viđati!
Vidim da je moj potpis na newsima doveo tebe amo. Nadam se da čemo te češće viđati!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
da u pravu si
baš mi je zatrebalo a tvoj link me podsjetio na ovaj odlični forum, danas imam opet frku sa toshibom dualkom napraviću post sa upitom,
a kad stane gužva ovdje ću biti češće pogotovo kod tv-a koje poravljam van sezone klima
baš mi je zatrebalo a tvoj link me podsjetio na ovaj odlični forum, danas imam opet frku sa toshibom dualkom napraviću post sa upitom,
a kad stane gužva ovdje ću biti češće pogotovo kod tv-a koje poravljam van sezone klima
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 3 Odgovori
- 1724 Pregledano
-
Zadnji post napisao hagula
18 Feb 2009, 00:15
-