samsung sh12 trepere sve tri diode - REŠENO

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
nenadn
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: nenad

samsung sh12 trepere sve tri diode - REŠENO

Post napisao nenadn » 03 Okt 2013, 21:41

trenutno ne znam id oznake I slovne oznake modela posle sh12. problem je taj kad se ukljuci u utikac konstantno istovremeno trepere sve tri diode, cuje se zvuk sa ploce da prima komandu sa daljinskog ali se ventilator I usmerivaci ne pokrecu. proverio sam sonde, u cevi je neko vec menjao I ugradio sondu koja ne daje vrednosti kao sonda za vazduh. posto nisam imao originalan par sondi, imao sam sondu sa istim vrednostima kao sonda za temperaturu vazduha, medjutim kvar je ostao. spoljnoj jedinici zbog mesta montaze nisam mogao da pridjem. ako neko zna sta znaci flesovanje sve tri diode istovremeno da skratim trazenje kvara
Zadnja izmena: nenadn, dana 05 Okt 2013, 20:21, ukupno menjano 1 put.

dejan-dexi
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: Dejan Matejić
Specialty: whitegoods

Re: samsung sh12 trepere sve tri diode

Post napisao dejan-dexi » 03 Okt 2013, 22:59

Ukratko , bilo bi pozeljno da imas tacnu oznaku klime.
Drugo, poprilicno sam siguran da bi elektroniku trebao pregledati majstor , na primer
http://www.fanzo.org/forum/memberlist.p ... ile&u=1653.
Imao sam slican , mozda i identican problem koj je darko resio :pivopije: :pivopije:

vlajkosdb
bela tehnika
bela tehnika

Re: samsung sh12 trepere sve tri diode

Post napisao vlajkosdb » 04 Okt 2013, 06:57

Doslo je do raskodiranja prijemnika unutrasnje jedinice i daljinca,treba ponovo kodirati sistem,pa ako neprimi kod,onda pregledati elektroniku unutrasnje jedinice...

nenadn
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: nenad

Re: samsung sh12 trepere sve tri diode reseno

Post napisao nenadn » 06 Okt 2013, 22:26

vlajko to je bio kvar, vratio sam se da skinem prijemnik I daljinski i ponovo je kodiran. e da I zamenio sam pipe sondu

tehniko
_
_

Re: samsung sh12 trepere sve tri diode reseno

Post napisao tehniko » 26 Nov 2013, 19:25

Nenade,ako se ne varam takvi kvarovi su već negdje bili opisani kao i proces dekodiranja ili restetovanja klime.
Izvinjavam se ako griješim......preko daljinskog se ukucaju kodovi i pritisne start.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”