klima lg ls-l1260hl nekad ne startuje preko daljinskog

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
alexb
_
_

klima lg ls-l1260hl nekad ne startuje preko daljinskog

Post napisao alexb » 20 Jul 2024, 20:09

Imam klimu LG LS-L1260HL koja je pocela od pre nekog vremena da pokazuje problem tako sto nekad nece da startuje preko daljinskog vec moram da je ukljucim na unutrasnjoj jedinici pomeranjem kliznog prekidaca u polozaj za rucno startovanje a onda je gasim tako sto sam klimu ukljucio preko uticnice koja se ukljucuje i iskljucuje na daljinski. Onda se desi drugog dana prekidac prebacim na polozaj za ukljucivanje preko daljinskog,probam sa daljinskim i sve je ok. Tako bude po nekoliko dana i onda se opet pojavi problem da nece da startuje sa daljinskim. Daljinski sam gledao preko kamere i vidim da diodica svetli na svaku komandu pa smatram da je on ispravan. Ako je neko imao slican ili isti problem voleo bi da cujem sta moze da bude u pitanju i sta da radim. Klima je stara 20-tak godina. U uputstvu nisam nasao ovakav problem.Hvala unapred za svaki savet.

alexb
_
_

Re: klima lg ls-l1260hl nekad ne startuje preko daljinskog

Post napisao alexb » 22 Jul 2024, 21:50

Da li je moguce da niko nije imao slican problem ili je sezona odmora.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”