Daikin rxf35d5v1b neće da greje
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Daikin rxf35d5v1b neće da greje
Imam problem sa Klimom navedenom iz naslova u pitanju je dvanaestica. Hladi ali nece da greje. Freona ima, spoljni ventilator kao i unutrasnji rade normalno, čista spoljna kao i unutrasnja jedinica. Usisna cev se malo zagreje i to je to, jedno vreme izduvava hladan vazduh u onda se ugasi. Da li možda pravi problem temperaturni senzor na isparivaču i da li možda neko ima neku šemu?
Hvala unapred
Re: Daikin rxf35d5v1b neće da greje
Pozdrav, šema bi trebalo da bude sa unutrašnje strane poklopca elektronike (na unutrašnjoj jedinici, sa desne strane).
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Sta si izmerio na klimi?
Kako si utvrdio sa ima dovoljno freona?
Koliko podataka das toliko odgovara dobijes
Kako si utvrdio sa ima dovoljno freona?
Koliko podataka das toliko odgovara dobijes
SIMkom
Merio sam je dok je bila ugasena bilo je oko 13 bara
Sondu nisam merio ali koliko sam video na nekim drugim modelima posto nemogu da nadjem baš za ovaj model service manual trebala bi da bude 10k oma na unutrašnjoj jedinici.
pa ću proveriti prvo nju imam i tabelu u odnosu na unutrasnju temperaturu koliko bi trebala da bude vrednost sonde. Po ovoj tabeli na 25 stepeni sobne temperature bi trebalo da bude 10 k oma.
Sutra ću probati da je premerim, neznam šta bi još mogao biti problem, jer mi je čudno da nije nikakvu grešku ispisao na displeju.
Sondu nisam merio ali koliko sam video na nekim drugim modelima posto nemogu da nadjem baš za ovaj model service manual trebala bi da bude 10k oma na unutrašnjoj jedinici.
pa ću proveriti prvo nju imam i tabelu u odnosu na unutrasnju temperaturu koliko bi trebala da bude vrednost sonde. Po ovoj tabeli na 25 stepeni sobne temperature bi trebalo da bude 10 k oma.
Sutra ću probati da je premerim, neznam šta bi još mogao biti problem, jer mi je čudno da nije nikakvu grešku ispisao na displeju.
-
- _
Service manual Sensira.
Kod: Označi sve
https://files.fm/u/gk558dwb67
Zadnja izmena: alexa_pg, dana 05 Apr 2025, 22:12, ukupno menjano 1 put.
Razlog: Linkstavljen u code tagove
Razlog: Linkstavljen u code tagove
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 11 Odgovori
- 2137 Pregledano
-
Zadnji post napisao gordecka