Sanitacija klima INFO

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
cubica
gx
gx
Specialty: tv-multimedia

Sanitacija klima INFO

Post napisao cubica » 25 Dec 2008, 21:38

Evo korisnih fajlova, nije reklama (a i da jeste, Sanosil je odlicno sredstvo pa i nije greska). Obratite paznju, uglavnom, sanitacija je vrlo bitan deo odrzavanja klima uredjaja i deo kulture rukovanja i koriscenja ovih uredjaja, na zalost, vrlo zapostavljen i NEdovoljno prezentovan krajnjim korisnicima.
Kao sto treba napomenuti korisniku da je godisnje dopunjavanje klime od zivotne vaznosti za rad uredjaja, tako im treba uvek reci da je i sanitacija od zivotne vaznosti za njih same(korisnike), narocito ako ima male dece u klimatizovanoj prostoriji.
Enjoy!!!
Pozzzz,

BIOcubicaFOULING :mrgreen:
Prilog
sanitacija klima.rar
(1.61 MiB) Preuzeto 577 puta.
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

Stolle
Preminuo

Re: Sanitacija klima

Post napisao Stolle » 25 Dec 2008, 23:41

Važi li ovo i za klime u autima?
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 26 Dec 2008, 00:21

Vazi za sve povrsine gde se kote bakterije :lala: Sanosil jednostavno sadrzi H2O2 i Ag u odredjenoj proporciji koja ne dozvoljava srebru da pada na dno, peroksid puca na kiseonik i vodu (apsolutno NEstetno dejstvo) a srebro se natalozi u sace i na povrsine i dodatno cuva od bakterija. Ma prostije receno..hebe im vise nego kevu.. lolzi
Ko ne veruje..prosto je za probu..plasticne dve flase napuniti cesmusom vodom i staviti na prozor na sunce...u jednu sipati Sanosila i ona ce ostati stalno bistra, ona druga ce ili pozuteti ili pozeleneti vrlo brzo, ukvarice se..boja zavisi od vrste bakterija..koliformne, mezofilne..bla, bla..

cubichus :dmzs:

miroslavbesermenji
_
_

Post napisao miroslavbesermenji » 10 Jan 2009, 18:34

i jeftino (u odnosu na "Američke" i druge prparate)

Nebojsa_Pazova
_
_

Re: Sanitacija klima INFO

Post napisao Nebojsa_Pazova » 14 Apr 2009, 11:29

Ihhh, jeftino ..... pa kako da saznam koliko je to "jeftino" kad se niko ne javlja na VAse telefone i ne odgovarate na mail_ove koje saljem !????? Sekretarica Vam je stalno ukljucena 628-755 i 639-172
Meni su americki jeftinji, jel ih porucim telefonom i dobijem na adresi u roku od par sati .....
Najveci talenti, gube se u neradu !!!!

JaroslavBires
___
___
Specialty: whitegoods

Post napisao JaroslavBires » 14 Apr 2009, 21:48

U pravu si, Nebojša, javila se sekretarica prekjuče i obeća poslati na mail podatke o pakovanju i cenama, no dosad :---: , toliko o poslovnosti.
I, po preporuci za primenu Sanosila, klima mora biti čista što će reći prvo je perem da bi je dezinfikovao!
Clean n Safe to sve radi u jednom prohodu!
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 01ziveli

Nebojsa_Pazova
_
_

Post napisao Nebojsa_Pazova » 14 Apr 2009, 21:57

Neznam za onaj drugi preparat : IN CLEAN AC, u prilogu koji je dat na nekom postu foruma kaze da se nanosi , tj, prska se po prljavoj jedinici, spoljnoj ili unutrasnjoj .... NEZNAM htedoh da pitam, porucim, pa probam .... no eto .....
Ne menjam ja ovog ameri'anca ..... heheheheh !
Pogledaj u expert timu , postavio sam slike !!!!

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 15 Apr 2009, 09:33

Miroslav (Sanosil) je trenutno u Amsterdamu, a danas putuje u Kazahstan, jako je angazovan na sanitacijama voda po celom svetu, poslao sam mu sms, valjda ce stici da se javi.

pozz,

cubica :shock:

miroslavbesermenji
_
_

Post napisao miroslavbesermenji » 19 Apr 2009, 19:08

JaroslavBires je napisao:U pravu si, Nebojša, javila se sekretarica prekjuče i obeća poslati na mail podatke o pakovanju i cenama, no dosad :---: , toliko o poslovnosti.
I, po preporuci za primenu Sanosila, klima mora biti čista što će reći prvo je perem da bi je dezinfikovao!
Clean n Safe to sve radi u jednom prohodu!

BRAVO !!!
Ako sve radi u jednom, zašto Sanosil ima sve više kupaca u industriji? Nastavi onda sa njim.

Za osobe koje se manje razumeju u osnovne principe higijene i održavanja: ta priča sve-u-jednom je kao da zimi cipele ne čistiš nego samo mažeš kremom za cipele.So se ne vidi, ali radi ispod kreme.

Ko voli nek izvoli.

Pored toga, uzmi MSDS file od clean and safe i pročitaj sastojke. Spreman da to SVEposle udišeš?

Poslednji veliki sistem unutrašnje klimatizacije koji je rađen Sanosilom je Narodna Banka Srbije.

Javiću se detaljnije kad se vratim u Srbiju.

Pozdrav sa istoka.

Miroslav

Nebojsa_Pazova
_
_

Post napisao Nebojsa_Pazova » 19 Apr 2009, 22:46

Meni sad nista nije jasno .... heheheheh !!!
Vi se ovde predstavljate kao trgovac .... a ja kao kupac !
Bez obzira sta radi Vas preparat, koliko je dobar, ili kako god da radi .... nije mi jasno, kako da ja u spicu sezone kupim Vas proizvod, ako nema nikoga u toj "firmi" da isti, proda !!!!????
Vi navodite reci kolege .... nesto kao, proizvod koji mozes da kupis u svako doba dana - noci, da ti dodje na kucnu adresu kad god pozoves .. nije dobar, sadrzi neke u sebi stetne materije ( niste detaljisali koje to materije), a inace je za profesionalnu upotrebu i koriste ga mnoge kolege !!!! POstoji jos jedan preparat, mnogo jeftiniji od clean n safe, kolege iz BGRD_a su mi se hvalile, nanosi se kao pena i okom se vidi kako izbija - cisti isparivac, neznam napamet kako se zove ... cim proverim kacim novi post .
Hvalite Vas proizvod, apostrofirajuci institucije gde se on koristi, a nama ne date da se uverimo u "kvalitet il kako god" tog preparata !!!

JaroslavBires
___
___

Post napisao JaroslavBires » 20 Apr 2009, 15:09

G. Miroslave, rado bih ja da probam Vaš proizvod, no budem li i njega čekao kao mail od Vaše sekretarice-ode sezona!
Ako nam se javljate sa poslovnog puta, onda ste možda i u mogućnosti da nam pošaljete mail sa podacima o pakovanju i cenama Sanosila, nije meni Sirmium preko sveta a posle prve uređene klime mogu preneti utiske kolegama!
Do (ubrzo) saradnje, pozdrav!

fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575

Post napisao fanzo » 20 Apr 2009, 17:11

I mene zanima ovo .. mislim da mi je vreme da očistim klimu u autu. .. šta preporučujete i kako se to radi?
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

goranfri
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc

Post napisao goranfri » 28 Apr 2009, 02:06

Uzmes od nekog frigo majstora iz tvog kraja takozvane zelene tecnosti za ciscenje,naprskas sve klime sto imas po kuci i tu u kolima i nakon toga ukljucis da radi i to je to.

calimero
_
_

Post napisao calimero » 31 svi 2009, 15:34

postoje tečnosti kao sto su COOLSTAR usa i CLEAN COIL (zelena tečnost) vrlo su efikasne za čišcenje klima i jednih i drugih (auto i kućne) ima ih u svim veleprodajama samo trba pitati. POZ!!!

Mega Elektro SU
_
_
Warranty service: LG Galanz Vivax
Contact person: Robert

Post napisao Mega Elektro SU » 01 Jun 2009, 00:28

ocistiti klimu u autu??? to ce biti tesko... to sto smrdi kod klime to je isparivac i tacna koja skuplja vodu, e sad da bi dosao do njih treba da se rasturi pola auta, a to nebi preporucio nikome! umesto toga bolje ako uzmes sredstvo za ciscenje klime ukljucis ventilator na najjaci stepen i dunes jednu dobru dozu u usis ventilatora(naravno pre toga izvadis filter)! jednom sam rastavio auto zbog toga i nikad vise... "ruku na srce" klima ce svakako smrdeti opet samo pitanje vremena...

JaroslavBires
___
___

Post napisao JaroslavBires » 01 Jun 2009, 21:05

Imaš u Metro-u bocu sa cevčicom, veličine je poput kokpit spreja, a cena je oko 300din. Naprskaš i uživaš!

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”