Fuji elektrik ROW-14 RA daljinski(RESENO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
Fuji elektrik ROW-14 RA daljinski(RESENO)
Montirao sam klimu Fuji elektrik 12-tica,medjutim covek nema daljinski(stara klima je u pitanju).Klima je montirana u restoranu pa je malo problem da je rucno pale a i visoka je ugradnja.Sta mi predlazete.Da li postoji predstavnistvo kod nas (isao sam na sajt ali mi otvara Fuji elektrik u Turskoj).Da li bi mogao neki univerzalac.Ko ima za prodaju neka se javi.Pozdrav
Zadnja izmena: Sale Mitrovic, dana 05 Sep 2009, 22:01, ukupno menjano 1 put.
-
- _
- Warranty service: vivax pretige midea lg
- Contact person: ljiljana
Re: Fuji elektrik ROW-14 RA daljinski
ja sam iz subotice tu ima barem milion vrsta univerzalnih daljinskih za klimu. po meni uradi to i jeftinije ces proc sigurno. tako da i za tu klimu ces naci odgovarajuci " kod " . kad nadjes samo im kazes da taj kod napisu na daljinski i nikad neces imat problema. ja sam vec ne jedan slucaj resijo tako.
- milan
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
ROW-14 RA Oznaka je od koje jedinice, spoljne ili unutrasnje?
-
- _
ROW-14 RA je oznaka spoljasnje jedinice.Ja imam jedan univerzalac i nastelovao sam ga za LG i radi perfektno ali na spisku modela (sa pripadajucim kodovima ) nema Fuji elektrik.Probao sam kod od Fujitsu ali ne reaguje.Ako neko na spisku pronadje Fuji elektrik neka javi bio bih mu zahvalan.Moze i neki telefon kako bih narucio.Pozdrav
- frigo
- bela tehnika
- Warranty service: Carrier...
- Contact person: Dragan Antic
- Phone number: 0038670501511
- Specialty: whitegoods
- Kontakt:
uzmi univerzalac i kreni pretragu na automatski od 001 pa do 999 na automatski il rucno ...
jedino tako ces biti siguran nemora da znaci ako nije na spisku ime firme za kod...
jedino tako ces biti siguran nemora da znaci ako nije na spisku ime firme za kod...
Prijatelj je najveće bogatstvo u životu.
-
- _
Ok.probacu .Hvala puno
pokusaj sa kodom od klime Neo ili Panasonic .mislim da ce odgovarati
-
- _
Re: Fuji elektrik ROW-14 RA daljinski (RESENO)
Poslusao sam friga i resio problem.Krenuo sam u potragu od 000 do 999 nasao kod koji nije bio upisan na tabeli kodova.Hvala puno kolega.Pozadrav
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
GSM daljinski za klimu UPRAVLJANJE SMS PORUKOM
napisao brankobr » 09 Mar 2017, 13:30 » u KLIMA UREĐAJI - 2 Odgovori
- 1500 Pregledano
-
Zadnji post napisao fanzo