Klima LG CS12AF inverter

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
nizak pritisak
_
_
Contact person: Ivo
Phone number: 0038520417934

Klima LG CS12AF inverter

Post napisao nizak pritisak » 01 Nov 2012, 09:06

Poštovani :

Riknula mi klima doma ,sinoč je pokušao upaliti na grijanju i događa se sljedeče: kad sam daljinski pritisnuo ona je dala zvučni signal ali isto tako u sredini lcd displey flaša jedan put crveno ,pa onda dva puta plavo plava za flaša u razmaku od sekunde i opet vrati na crveno i opet tako ,ne pali ništa niti vanjsku ventilator i kompresor ,a ni unutarnju ne otvara vratasca niti pali ventilator ,gledao sam rednoj stezaljki na unutarnjoj struja dolazi na kafenu (peterozilni kabel veza ) ,a napajanje ide preko vanjske jedinice .Moze li mi tko reci gdje da skinem opis dijagnostika za ovaj model ,da vidim sto javlja .
Stvarno Vas lijepo molim ako ima tko od Vas što mi javlja led diode na unutarnjoj jedinici ,ponovit ču još jedan put : crveno svijetlo upali se i traje tri sekunde prebaci na plavo i traje sekund i opet plavo od sekund i onda ponovo crveno i sve od početka . Klima je stara godinu i pol dana nema garancije jer je kupljena preko prijatelja koji je montirao klime za Ecosistem koji je prosle godine zatvrio trgovinu jer nema prodaje (ništa čudno kad više ljudi ne radi nego što radi )

Milos1986
_
_

Re: Klima LG CS12AF inverter

Post napisao Milos1986 » 01 Nov 2012, 19:18

Error Indicator : lights up Blue lamp and red lamp alternately
Number of lamp's blink : indicate Error code
Error code Description
01 Indoor ROOM themistor error (TH1)
02 Indoor IN-PIPE thermistor error (TH1)
03 Remote controller error
05 Communcation error between in and out
06 Indoor OUT-PIPE thermistor error (TH2)
10 Indoor BLDC fan lock
12 Indoor MID-PIPE thermistor error (TH3)

Ovo je manual za pomenutu klimu,pa prevedi,posto te ja nista ne razumem.Nije bas najbolje objasnjeno blinkanje lampica.

nizak pritisak
_
_

Post napisao nizak pritisak » 01 Nov 2012, 20:12

tesko mi je skontati ovaj manualni za moj tip klime , u mene gori crveno prvo od 3 sekunde ,kada se ugasi crveno pali se plavo u trajanju od 1 sekunde gasi se i opet pali plavo u trajanju od sekunde , u prevodu crveno jedno duze , dva puta krace plavo i tako ponavlja ,po ovome kada gledam ovaj manualni opis stoji da je problem (ako dobro razumijem ) idoor in - PIPE termistor error (TH1) . Sve jedno HVALA lijepo sutra ce mi jedan prijatelj zvati nekog tipa u Zagreb koji radi u LG-a koji dobro zna sto tocno lampe javljaju pa cu vise znati i nauciti .

Milos1986
_
_

Post napisao Milos1986 » 03 Nov 2012, 18:54

Ok.Javi sta bude bilo.Cisto da znamo. :)

nizak pritisak
_
_

Post napisao nizak pritisak » 05 Nov 2012, 19:20

Ipak bila sonda indoor pipe ,error pod brojem 2 ,stavio sam od samsunga ali dosta kasnije pali ventilator na unutatnjoj i otvara vratasca kasnije nego prije ,narucio sam iz Splta orginalnu sondu za navedeni model 150,00 kn košta sa poštarinom . Boze ti sacuvaj više sondi na njoj nego na svemirskom brodu,
budalastine .
Ipak Hvala iskreno na pomoči !

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”