Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0 

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,Honorarac,sim

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
ivica stantic
_
_
Postovi: 30
Pridružen: 04 Sep 2017, 15:16
Location: srbija,subotica
Specialty: consumer

Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao ivica stantic » 03 svi 2018, 11:06

gree bora gwh12aab-k3nna2

Dobar dan imam problem sa klimom gree bora.izbacuje gresku fo ili f0.da li moze mala pomoc oko tog problema.hvala

Avatar
frigoservisbata
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 499
Pridružen: 11 Jun 2009, 14:42
Location: Vrsac

Re: Klima gree bora gwh12aab-k3nna2a greska f0

Post napisao frigoservisbata » 03 svi 2018, 11:46

Mogo bi malo da opises sta se desava,a ne samo kod taj i taj sta je greska...Pozdrav.Sta si merio,koja su ocitavanja itd....
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.

Avatar
alexa_pg
gxu
gxu
Postovi: 3288
Pridružen: 22 Avg 2006, 08:10
Lokacija: Podgorica

Re: Klima gree bora gwh12aab-k3nna2a greska f0

Post napisao alexa_pg » 03 svi 2018, 12:11

Kao korisnik (consumer) sigurno nije ništa mjerio ni mijenjao.
Alexa

ivica stantic
_
_
Postovi: 30
Pridružen: 04 Sep 2017, 15:16
Location: srbija,subotica
Specialty: consumer

Re: Klima gree bora gwh12aab-k3nna2a greska f0

Post napisao ivica stantic » 03 svi 2018, 12:16

Dobar dan.nisam jos stigo da merim jer se klima nalazi na drugom mestu kod brata.pa mi poslo podatke pa sam teo smernice od iskusnijih na koju stranu da se okrenem pa da krenem.mislio sam da po kodu moze da se ogranici.hvala

Avatar
frigoservisbata
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 499
Pridružen: 11 Jun 2009, 14:42
Location: Vrsac

Re: Klima gree bora gwh12aab-k3nna2a greska f0

Post napisao frigoservisbata » 03 svi 2018, 13:28

alexa_pg je napisao:Kao korisnik (consumer) sigurno nije ništa mjerio ni mijenjao.
Po temama koje postavlja mislim da nije...!
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.

Avatar
nike
gxu
gxu
Postovi: 2991
Pridružen: 21 Mar 2010, 11:35
Location: Split HR
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods
Lokacija: Split, HR

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao nike » 03 svi 2018, 18:50

Ako u crvenom okviru piše "U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka" onda to tako treba i napisati! Treba li ti to NACRTATI? Misliš li da se sa svakim novim članom i njihovim novim postom mi urednici trebamo natezati oko toga i objašnjavati zašto je to tako?
Poluznanje je opasnije od neznanja!!!

ivica stantic
_
_
Postovi: 30
Pridružen: 04 Sep 2017, 15:16
Location: srbija,subotica
Specialty: consumer

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao ivica stantic » 03 svi 2018, 21:53

Uredu izvinjavam se jos jednom [mahinalno sam prepisao nisam razmisljo]nadam se da se nece ponavlja ti vise to sa crticom.ODMAH cu ispravit.jos jednom se izvinjavam svima

Avatar
nike
gxu
gxu
Postovi: 2991
Pridružen: 21 Mar 2010, 11:35
Location: Split HR
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods
Lokacija: Split, HR

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao nike » 03 svi 2018, 21:59

F0 na toj klimi nije greška. To je kod instaliranja i servisa funkcija za povlačenje plina u vanjsku jedinicu prije rastavljanja. Kako tvoj brat uspije to uključiti ne znam!
Poluznanje je opasnije od neznanja!!!

ivica stantic
_
_
Postovi: 30
Pridružen: 04 Sep 2017, 15:16
Location: srbija,subotica
Specialty: consumer

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao ivica stantic » 03 svi 2018, 22:16

Ok a kako da iskljucimo onda to,da li ste imali problem sa tim,ili kako se vec to ukljucu je?nesto sam trazio na internetu kao gresku f0 spominju i senzor prostorni.al idwm u subotu tamo pa cu pogledat.hvala vam puno

Avatar
nike
gxu
gxu
Postovi: 2991
Pridružen: 21 Mar 2010, 11:35
Location: Split HR
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods
Lokacija: Split, HR

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao nike » 03 svi 2018, 22:44

Izgleda da sam skinuo manual za krivi model. Moglo bi biti da je ipak senzor ili nešto u el. krugu senzora. Isključi je skroz iz struje na 5 minuta pa probaj ponovo dali se greška pojavljuje.
Poluznanje je opasnije od neznanja!!!

ivica stantic
_
_
Postovi: 30
Pridružen: 04 Sep 2017, 15:16
Location: srbija,subotica
Specialty: consumer

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0  * REŠENO *

Post napisao ivica stantic » 05 svi 2018, 17:00

Bio sam i i uvideo da klima nema freona.napuko je ove zime holender na sestici cevi i poceo je da pusta.lledila se jako ta cev pa sam stavio pene i video kakopusta po malo.zamenuo dam holender ispertlovo ponovo i napunio i sad radi ko nova[bar za sada]

Avatar
Polaris
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 166
Pridružen: 26 Jul 2010, 12:15
Location: Vrsac
Contact person: Srdjan Djokic

Re: Klima GREE bora gwh12aabk3nna2a greška f0

Post napisao Polaris » 05 svi 2018, 22:26

Kod Gree klima uredjaja jednostavno ne moze da pukne holender, jer je prilicno masivan (ukoliko je koriscen fabricki koji dolazi uz jedinicu). Pre ce biti da je lose ispertlovan, ili je precvikana cev od samog pretezanja.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”