U Jaro, jbte , ocrni nam Pazovu !!!!!
Slazem se u potpunosti sa svima Vama, treba raditi posao profesionalno !!!!
Ja licno, ako tako mogu da kazem, imam problem sa kolegama (nazovimo ih tako), koji odrade posao montaze, uzmu parice, te kad se desi, ono sto ne treba, obicno kazu .... "ja ne znam, ja sam samo montirao klimu, zovite ovlasceni servis !!!"
E, posto je servis ovlasceni, profesionalan, normalno, dodje na reklamaciju, konstatuje kvar, u 95% slucajeva je uzrok ne strucna montaza uredjaja, Jaro je deo toga ovde prezentovao, te kad objasnis musteriji, da to treba da se plati, popravka ... nastane problem !!!!
No, sreca , pa imam dovoljno iskustva u ophodjenju sa ljudima, pa nadjemo zajednicko resenje na obostrano zadovoljstvo, odradim posao, uzmem parice i teram dalje !!!
Sa konkurencijom se borim cenama, mislim da sam najskuplji u Pazovi, mislim, nisam siguran 100% ! Pravo da Vam kazem i ne znam ko sve radi sa klima uredjajima, osim Jara , hehehe kod mene u Pazovi !!! Musterijama nudim mogucnost da biraju, ako zele da im se montira klima istog dana, kostace ih zadovoljstvo 100 E, a ako pak zele da pricekaju neki dan, 65 E ! Imam dve ekipe majstora, te radimo mnogo! Primetio sam da se mnogi "ohlade" kad im ponudim cene svojih usluga, ali ne marim, svi ce oni doci, pre ili kasnije !!!