Kao što naslov kaze, trazim covjeka ili firmu u hrvatskoj (poželjno zagreb i okolica) da izrađuje magnetne gume za frižidere i škrinje
googlam po internetu ali ne pronalazim ništa, ako netko zna neka mi javi
hvala
Lp
----------
Milan
Mogao si napisati gde si nabavio gume, ako bude trebalo i drugima.
Hvala na saradnji.
ko proizvodi magnetne gume u RH? (reseno)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
ko proizvodi magnetne gume u RH? (reseno)
Zadnja izmena: milan, dana 30 Avg 2011, 13:30, ukupno menjano 1 put.
Razlog: U prvi post ides na opciju uredi i napises reseno
Razlog: U prvi post ides na opciju uredi i napises reseno
-
FrižiDeran
- _

Re: ko proizvodi magnetne gume u RH? (reseno)
@ivek, kako si rešio magnetne gume? Ja sam novi član i evo našao sam temu koja me trenutno interesuje. Do sad sam kupovao u okolini Beograda ali nisu baš nekog kvaliteta i brzo se deformišu. Takođe sam goooglao ali bez rezultata. Te koje sam kupovao su navodno italijanske, međutim meni liče na lošu kućnu manufakturu.
Lepilicu sam napravio sam i mogu da napravim kalupe za bilo koji profil. Ideja je vrlo prosta za samogradnju ali učinkovita, pa ako nekog interesuje mogu da prikačim i fotke.
Lepilicu sam napravio sam i mogu da napravim kalupe za bilo koji profil. Ideja je vrlo prosta za samogradnju ali učinkovita, pa ako nekog interesuje mogu da prikačim i fotke.
-
ljuben
- _

- Warranty service: ardo favorit bira koncar sogo severin
- Contact person: ljuben
Veliki asortiman razlicitih profila i raznog kvaliteta ima da se kupi u Solunu, ali nemozes 2...3 metara nego samo ceo kotur, a to je bogami poveci. Pa sad uzmi u obzir razlicitih vrsta profila koliko je to isplatljivo. Eno ih u magacinu od pre 20 godina i trosim ih jos po nekoj bezveznoj ceni samo da mi ne stoje a i zub vremena je ucinio svoje. POzdrav.
- sfar
- _

- Warranty service: u mirovini
- Specialty: consumer
Budući da sam ja dao adresu Iveku , žao mi je što je nisam ovdje postavio pa evo neka se nađe .Čovjek izrađuje sve vrste guma za hladnjake komore škrinje -po naruđbi :
Tvrka: PROFIL Adresa: Lovački put 2,10000 Zagreb-dio. Mobitel 1: 098 279 494.
Tvrka: PROFIL Adresa: Lovački put 2,10000 Zagreb-dio. Mobitel 1: 098 279 494.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
lepilica za magnetne gume odakle moze da se nabavi
napisao kokica » 06 Jan 2010, 12:11 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1128 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle