Pomoc za KUBA isparivace
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Pomoc za KUBA isparivace
Molio bi nekog da mi pomogne o podacima za KUBA isparivace za tipove DSA 16, DSA17, DSA19 i DNBE14. Vec dugo trazim ali nista. Da li neko ima uporedne tablice sa novim KUBA isparivacima posto su ovi starije izvedbe ?
-
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
Re: Pomoc za KUBA isparivace
Nije lako doci do dokumentacije cak i za aktuelne modele GEA (Küba) programa. Komplikuju sa nekim software-ma, registracijama ni ne secam se vise kako sam dosao do ovoga ali znam da je trajalo.
Ja imam nesto ali nema modela koje pominjes. Imam sledece pa vidi da li ti nesto moze pomoci:
- SGA
- DEA.D, DEA.B
- DZA, DZB, DZL
- SP.C
- DP
- DF, DEA.C
- SGI
- BFB, BFK, BFL
- PEP
- MC minicond
- GAV/H
- CAV/H
P.S. vidim da su sada izmenili sajt, dodat je i SEARLE (uglavnom se koristi u UK) a sada ima dosta dokumentacije da se skine lako.
Moracu da dopunim arhivu.
Ja imam nesto ali nema modela koje pominjes. Imam sledece pa vidi da li ti nesto moze pomoci:
- SGA
- DEA.D, DEA.B
- DZA, DZB, DZL
- SP.C
- DP
- DF, DEA.C
- SGI
- BFB, BFK, BFL
- PEP
- MC minicond
- GAV/H
- CAV/H
P.S. vidim da su sada izmenili sajt, dodat je i SEARLE (uglavnom se koristi u UK) a sada ima dosta dokumentacije da se skine lako.
Moracu da dopunim arhivu.
mozda se tu u tvom spisku krije sto treba ali ja nemogu i neznam to da ocijeim.Čovjek mi nudi povoljno polovne isparivace ali ne mogu nista napamet da kupujem mislim da ce neko da kaze ono sto mi treba.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Pa nek ti poslika natpisne pločice pa postavi ovdje!
Uglavnom, prva dva slova su serija(oblik), treće je razmak lamela, a broj je veličina isparivača (koja nema veze sa kapacitetom u nekim opipljivim jedinicama)!
E kao četvrto slovo je električno otapanje. Treće slovo A je razmak od 4mm između lamela (koliko me memorija služi)!
Po ukupnoj površini lamela i količini zraka na isparivačima se može izračunati snaga tj izvući snaga iz kataloga drugih proizvođača!
A ima tu i Coolpack!
Uglavnom, prva dva slova su serija(oblik), treće je razmak lamela, a broj je veličina isparivača (koja nema veze sa kapacitetom u nekim opipljivim jedinicama)!
E kao četvrto slovo je električno otapanje. Treće slovo A je razmak od 4mm između lamela (koliko me memorija služi)!
Po ukupnoj površini lamela i količini zraka na isparivačima se može izračunati snaga tj izvući snaga iz kataloga drugih proizvođača!
A ima tu i Coolpack!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- bela tehnika
Uh, mislim da u to vreme KUEBA nije bio deo GEA grupe. Ni GEA nije bila ono sto je danas.
Takodje, tada je IT bio zacecima pa sam siguran da podataka u nekom elektronskom obliku nema.
To ces jedino naci u nekim papirnim katalozima ako ih neko ima. Mada, i to tesko na ovim prostorima jer smo bili prilicno izolovani a imali smo svoje proizvodjace pa je retko ko imao potrebe i mogucnosti da nabavlja te kataloge.
Jedino da rucno meris povrsinu, popises podatke sa venitlatora pa da se uporedi sa nekoliko kataloga.
Doci ce se do podatka gde greska moze biti max 10ak%.
Takodje, tada je IT bio zacecima pa sam siguran da podataka u nekom elektronskom obliku nema.
To ces jedino naci u nekim papirnim katalozima ako ih neko ima. Mada, i to tesko na ovim prostorima jer smo bili prilicno izolovani a imali smo svoje proizvodjace pa je retko ko imao potrebe i mogucnosti da nabavlja te kataloge.
Jedino da rucno meris povrsinu, popises podatke sa venitlatora pa da se uporedi sa nekoliko kataloga.
Doci ce se do podatka gde greska moze biti max 10ak%.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Potrebna pomoc za zamrzivac GORENJE
napisao makkki79 » 21 Mar 2009, 13:13 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 15 Odgovori
- 8818 Pregledano
-
Zadnji post napisao kisko
29 Mar 2009, 23:21
-
-
-
pomoc za popravku ledomata(privremeno resen)
napisao balika » 17 svi 2009, 00:19 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 10 Odgovori
- 3578 Pregledano
-
Zadnji post napisao nedim.b
23 Avg 2009, 20:06
-
-
-
pomoć pri kupnji alata za frigomehaniku
napisao Ivek » 22 Mar 2012, 11:47 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 14 Odgovori
- 3292 Pregledano
-