Frizider na amonijak puni li to neko?
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- bimba1958
- bela tehnika
- Contact person: Mića
- Specialty: whitegoods
Re: Frizider na amonijak puni li to neko?
Probaj kod Srecka-Slanacki put BGD pravi sve vrste grejaca,potrazi na netu Srecko grejaci ili pozovi 011-2757-466.
Teorija bez eksperimenta ne vodi nicemu.
-
- bela tehnika
Elektrotermija pravi odlicne grejace samo je pitanje da li hoce da se zezaju sa par komada.
U Beogradu imas IEG na Kanarevom brdu i vec pomenutog Srecka na putu prema Visnjickoj banji, u krugu nekadasnjeg Trudbenika ili tu negde. Nije neki kvalitet ali odradice par sezona. Obavezno im reci da je za amonijak da bi izabrali prave materijale.
U Beogradu imas IEG na Kanarevom brdu i vec pomenutog Srecka na putu prema Visnjickoj banji, u krugu nekadasnjeg Trudbenika ili tu negde. Nije neki kvalitet ali odradice par sezona. Obavezno im reci da je za amonijak da bi izabrali prave materijale.
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
Re: Frizider na amonijak puni li to neko? * REŠENO *
Naruceno u jagodini kod nekog privatnika 12e komad.
SIMkom
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
Zavrseno ovo odavno.
Napravio ih covek ko da je original.
A lemilica nema veze sa ovim.
I napomena za krnjad ne citiraj post iznad svog posta.
Napravio ih covek ko da je original.
A lemilica nema veze sa ovim.
I napomena za krnjad ne citiraj post iznad svog posta.
SIMkom
-
- _
pozdrav,
proslo je dosta vremena od kad je ova tema bila aktivna a kako je kod mene isti problem mislio sam da ovde postavim pitanje iskusnijima...
kupio sam kamperski friz , onaj koji radi na 12v, 220v i plin ,
slican ovom sa fotke skinute iz nekog oglasa sa kp. kupio sam ga kao neispravnog tj bivsi gazda mi je rekao da je iscureo amonijak ili bar da je to njegov utisak jer je jednom osetio neki smrad kad je usao u prostoriju gde se nalazio ovaj friz,
e sad ako je u medjuvremenu od kad je ova tema bila aktuelna neko saznao za majstora koji to resava negde u Srbiji zamolio bih za kontakt podatke,
imam i jos jedan isti tip takvog friza koji bi isto tako servisirao jer ne znam u kakvom je stanju posle nekoliko godina neaktivnog stajanja u garazi ,
hvala unapred svima na eventualnom angazovanju ...
pozdrav
proslo je dosta vremena od kad je ova tema bila aktivna a kako je kod mene isti problem mislio sam da ovde postavim pitanje iskusnijima...
kupio sam kamperski friz , onaj koji radi na 12v, 220v i plin ,
slican ovom sa fotke skinute iz nekog oglasa sa kp. kupio sam ga kao neispravnog tj bivsi gazda mi je rekao da je iscureo amonijak ili bar da je to njegov utisak jer je jednom osetio neki smrad kad je usao u prostoriju gde se nalazio ovaj friz,
e sad ako je u medjuvremenu od kad je ova tema bila aktuelna neko saznao za majstora koji to resava negde u Srbiji zamolio bih za kontakt podatke,
imam i jos jedan isti tip takvog friza koji bi isto tako servisirao jer ne znam u kakvom je stanju posle nekoliko godina neaktivnog stajanja u garazi ,
hvala unapred svima na eventualnom angazovanju ...
pozdrav
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Da bi to neko servisirao potrebno je znati kako to radi!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Elektrolux ne servisira to, već nudi samo zamjenski cijeli agregat!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 3 Odgovori
- 2903 Pregledano
-
Zadnji post napisao bracans
18 Sep 2017, 18:57
-
- 11 Odgovori
- 4703 Pregledano
-
Zadnji post napisao frigo
25 Jun 2008, 04:39
-
- 0 Odgovori
- 1122 Pregledano
-
Zadnji post napisao toce
02 Sep 2008, 16:20
-
- 3 Odgovori
- 1633 Pregledano
-
Zadnji post napisao buzdumra
19 Mar 2009, 12:52
-
-
probijen isparivac frizider Obodin RIJESENO
napisao hagula » 30 Mar 2009, 17:32 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 25 Odgovori
- 9842 Pregledano
-
Zadnji post napisao IvanZr
30 Jun 2011, 23:58
-
-
-
Oscilator za kamionski frizider(RESENO)
napisao Sale Mitrovic » 10 Apr 2009, 15:33 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 965 Pregledano
-
Zadnji post napisao Sale Mitrovic
11 svi 2009, 11:29
-
-
-
INDESIT B33FNF kombinovani frižider
napisao Sale Mitrovic » 11 svi 2009, 11:48 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 25 Odgovori
- 12056 Pregledano
-
Zadnji post napisao Talichni
25 Jan 2017, 17:33
-
-
-
Gorenje R63391E frižider, potreban manual i šema (rešeno)
napisao JaroslavBires » 26 Jun 2009, 09:36 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 2047 Pregledano
-
Zadnji post napisao JaroslavBires
27 Jun 2009, 09:15
-