Gorenje R2746OPLA Frizider (RESENO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- dodig
- bela tehnika
- Warranty service: gorenje
- Contact person: ivan
- Phone number: 0038736650852
- Specialty: distribution
- Lokacija: DODIG IVAN VESELKO Ulica Majke Terezije br 18 Međugorje
Re: Gorenje R2746OPLA Frizider
Nije mi poslao točan art ovu sam imao ako mu može šta pomoći,ali najbolje rješenje je da pozove stručnu osobu, očito neko je već ekspermentisao na ovom hladnjaku.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
@Noels
Jesi ti provjerio spajanje kako sam ti objasnio?
Šta se dešava?
Šta se dešava?
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Specialty: whitegoods
gas R600......
Kada već ne želiš da prepustiš popravku servisu, i kada već petljaš po žicama i termostatu (što nikako ne odobravam) onda probaj taj frižider bez termostata. Znači, kompresor veži direktno, i ako za nekih 3-4 sata ne spusti temperaturu bar na 2-3C (mereno blizu isparivača negde na polovini visine istog) bacaj taj aparat i skrati sebi muke.

Kada već ne želiš da prepustiš popravku servisu, i kada već petljaš po žicama i termostatu (što nikako ne odobravam) onda probaj taj frižider bez termostata. Znači, kompresor veži direktno, i ako za nekih 3-4 sata ne spusti temperaturu bar na 2-3C (mereno blizu isparivača negde na polovini visine istog) bacaj taj aparat i skrati sebi muke.

nike je napisao:@Noels
Šta se dešava?
nemam puno vremena ovih dana ,probacu i javljam obavezno sta je.vreme je u pitanju a frizider radi kako radi nije iskljucen pa nije zurba.Hvala u svakom slucaju.
drzi se teme kako bi ti strucni ljudi pomogli "nec"
Zadnja izmena: nec, dana 31 Mar 2010, 08:07, ukupno menjano 1 put.
Razlog: tema prociscena od nepotrebnih postova
Razlog: tema prociscena od nepotrebnih postova
Pozzz svima,stavio sam novi ranco termostat,a izvinjavam se ''kinezima'' i stari je bio ranco made in italy (ako je to danas merodavno) i frizider radi kao sat.Merio sam digitalno +4 c je u njemu pojacan na 6 ,znaci treba i da malo smanjim.Oseca se razlika kako se otvori ,hladan vazduh bije iznutra.Povezao sam kako je clan ''nike'' rekao mada su zice vec tako i bile prikacene pa sam samo prekontrolisao i vratio na novi termostat.Nisam dirao one 2 koje nisu prikljucene a vide se na slici,3 kabal sa braon i plavom zicom.Nisam siguran sta je to pa zato nisam dirao jer je on radio korektno i pre sa skinutim tim zicama.Resio sam problem sada to radi kako treba a za te 2 zice nije ni frka mada bih voleo da znam sta su i zasta.Nike je napisoa da je to grejac dovratka e sada ja neznam kakva je funkcija tog grejaca ako je to.Pozadi ima nesto ali nisma se setio da slikam mozda je to to ali to je mozda neki alarm temp.U svakom slucaju hvala svima na trudu ocigledno je da ste svi imali nameru da mi pomognete.

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Gorenje R63391E frižider, potreban manual i šema (rešeno)
napisao JaroslavBires » 26 Jun 2009, 09:36 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 2123 Pregledano
-
Zadnji post napisao JaroslavBires
27 Jun 2009, 09:15
-
-
-
Gorenje frizider GHZA09H ne uključuje hlađenje RESENO.
napisao Frigoradovanovic » 18 Avg 2011, 17:08 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 7 Odgovori
- 1652 Pregledano
-
Zadnji post napisao Frigoradovanovic
28 Avg 2011, 19:44
-
-
-
Kombinovani frizider gorenje ODUSTAO
napisao deletraj » 25 Sep 2009, 10:43 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1394 Pregledano
-
Zadnji post napisao deletraj
26 Sep 2009, 06:33
-
-
-
Gorenje frizider-problem sa kompresorom...
napisao djtesla » 27 Sep 2009, 21:12 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 2357 Pregledano
-
Zadnji post napisao djenka
30 Sep 2009, 21:33
-
-
-
Elektronika za Gorenje HS3966A frizider
napisao Sale Mitrovic » 13 Nov 2009, 19:17 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1796 Pregledano
-
Zadnji post napisao Sale Mitrovic
14 Nov 2009, 00:50
-
-
-
Gorenje frižider/zamrzivač K 357/2 MELB problem - RIJEŠENO
napisao tvrkic » 27 Jan 2010, 12:34 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 12 Odgovori
- 4892 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle