Treba da kupim novi kompresor za pomenuti frizder, pa me zanima sta da kupim?
Na pokvarenom kompresoru na nalepnici pise SK65CY 220-240v-50Hz 1PH ROHS R600a thermally protected A000563
i ima jos jednu nalepnicu od gore na kojoj pise QC i to je sve sto ima.
Vox 332LT kombinovani frizder ne radi kompresor(RESENO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Vox 332LT kombinovani frizder ne radi kompresor(RESENO)
Zadnja izmena: sasamtmv, dana 11 Jul 2013, 00:03, ukupno menjano 1 put.
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
Re: Vox 332LT kombinovani frizder ne radi kompresor
Treba da kupiš to što si napisao, u svakom slučaju, majstor će znati! 

Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

- sfar
- _
- Warranty service: u mirovini
- Specialty: consumer
ako se ne varam radi se o kompresoru 130W - R600a. i pasat će svaki te wataže a da je r 600a i da ima komponente do -10.
ako se varam neka me kolege isprave . sve sam pročitao na brzinu bez guglanja iz glave tako da to ne mora bit točno.
ako se varam neka me kolege isprave . sve sam pročitao na brzinu bez guglanja iz glave tako da to ne mora bit točno.
Hvala na odgovorima
Znaci da stavim sta nadjem ili neki odredjeni, vidim vecinom prodaju se DANFOOS, njega da uzmem ili nesto drugo?
Ne razumem se puno, pa se izvinjavam na neznanju.
Znaci da stavim sta nadjem ili neki odredjeni, vidim vecinom prodaju se DANFOOS, njega da uzmem ili nesto drugo?
Ne razumem se puno, pa se izvinjavam na neznanju.
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
Daj pojasni koje su ti namjere.
Ko je dijagnosticirao da je motor?Jesi li u namjeri da ti zamjeniš ako jesi razmisli jesi li stručan i snabdeven opremom da to uradiš ipak je to R600A.
Ako ti radi majstor onda on zna šta treba namontirati i on treba da ima kompresor za namontirati.
To dali paše Danfoss je tema na većoj razini deklarativno paše a druga je tema kvalitet ali prije svega viditi koji je razlog prestanka rada staroga.Razlozi za loš rad i zastoj tih frižidera su često nedovoljna fabrička napunjenost sistema(fali rashl.sredstva) i tromost termostata što se očituje time što kada se treba uključiti neuradi to na vreme već sa većim zakašnjenjem dok temperatura dosta ne poraste u frižideru..
Ko je dijagnosticirao da je motor?Jesi li u namjeri da ti zamjeniš ako jesi razmisli jesi li stručan i snabdeven opremom da to uradiš ipak je to R600A.
Ako ti radi majstor onda on zna šta treba namontirati i on treba da ima kompresor za namontirati.
To dali paše Danfoss je tema na većoj razini deklarativno paše a druga je tema kvalitet ali prije svega viditi koji je razlog prestanka rada staroga.Razlozi za loš rad i zastoj tih frižidera su često nedovoljna fabrička napunjenost sistema(fali rashl.sredstva) i tromost termostata što se očituje time što kada se treba uključiti neuradi to na vreme već sa većim zakašnjenjem dok temperatura dosta ne poraste u frižideru..
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
Sad vidim da tu ima vise problema nego sto sam mislio. Problem je resen, uzeo sam drugog majstora, jer ovaj prvi koliko vidim nema pojma sta radi. Tako da se zahvaljujem svima na pomoci.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Ariston MBA4033 nece da radi kompresor uvek (rešeno)
napisao urke » 31 Jul 2011, 00:16 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 65 Odgovori
- 10101 Pregledano
-
Zadnji post napisao urke
23 Sep 2011, 09:14
-
-
-
škrinja gorenje FH13 ne radi kompresor (odustao)
napisao Ivek » 11 Jun 2013, 14:05 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 10 Odgovori
- 2466 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
17 Jun 2013, 19:31
-
-
-
kombinovani frizider BEKO S25CBPBW10 - termostat?(REŠENO)
napisao dhm69 » 30 Avg 2010, 12:52 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 33 Odgovori
- 17500 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
05 Sep 2010, 22:16
-
-
-
LG 389SQF NO FROST kombinovani frizider RESENO
napisao zoks.80 » 09 Jul 2011, 14:03 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 8 Odgovori
- 5210 Pregledano
-
Zadnji post napisao KRKI
11 Feb 2016, 00:10
-
-
-
RESENO Whirlpool frižider kombinovani ARC6680IX
napisao ivicastantic » 16 Feb 2013, 22:49 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 18 Odgovori
- 3254 Pregledano
-
Zadnji post napisao Polaris
27 Feb 2013, 21:27
-
-
-
LG kombinovani frizider GR-392CSF - Rešeno
napisao Kiko-SK » 11 Jul 2013, 22:55 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 21 Odgovori
- 4257 Pregledano
-
Zadnji post napisao Kiko-SK
06 Dec 2013, 22:32
-
-
-
Kombinovani frizider Koncar HL 180/2T W - REŠENO
napisao Rendisha » 23 Okt 2016, 16:53 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 14 Odgovori
- 5187 Pregledano
-
Zadnji post napisao Rendisha
30 Okt 2016, 12:14
-
-
-
Simens Sikafrost kombinovani frizider - potrebna preporuka za servisera u NS - RESENO
napisao Pilgrim » 20 Jan 2019, 20:06 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 4 Odgovori
- 3850 Pregledano
-
Zadnji post napisao septembar
24 Jan 2019, 17:27
-