Valjak za peglanje - šema?
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Valjak za peglanje - šema?
Tražim šemu za valjak. Spolja nema oznake proizvođača. Na pločici piše na Masch. typ BM6580 i snaga je 3kW i nema regulaciju brzine. Pokušavam pomoći prijateljici, neki leteći "majstori" su brčkali po instalaciji i od tada (kako sama kaže) funkcije mašine su poremećene (nisam pitao koje). Pitao sam u jednom servisu, kažu da je najsličniji neki model Cordes (ako sam dobro zapamtio) pa možda vrijedi šema od tog modela? Bez šeme nema smisla da ga donosi kod mene. Ako neko zna, bio bih mu zahvalan.
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: Valjak za peglanje - šema?
Pogledaj, za svaki slučaj: viewtopic.php?p=165643#p165643
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
Pregledao sam sve pod "OSTALI APARATI" i vidio i tu temu. U međuvremenu sam guglao i naišao na šemu od Cordes 834 i sad se treba odlučiti da li je ta, da se valjak donosi ili ne. Ako bude valjala zakačiću ovdje.
Hvala na trudu
Hvala na trudu
Evo kako sam i najavio. Šema je odgovarajuća, možda nekome zatreba
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 21 Odgovori
- 9261 Pregledano