PRAVILNIK

Forum namenjen hobi majstorima. Forum obuhvata sve električne aparate u domaćinstvu (tv-dvd-audio-video-auto el. itd...), u auto industriji , osim profesionalnih uređaja.
OBAVEŠTENJE: TEME U OVOM FORUMU SE AUTOMATSKI BRIŠU NAKON 6 MESECI !

Urednici: goranfri,alexa_pg

Pravila foruma
Forum namenjen u hobi svrhe popravljanja svojih (u ličnoj svojini) kućnih aparata.
Audio, Video, TV tehnika, Bela Tehnika odnosno svi uređaji koji su široko rasprostranjeni za kućnu i ličnu upotrebu, sve kategorije.
Teme koje su članovi otvarali u drugim našim forumima a za koje se smatra da su autori hobi majstori biće prebačene u ovaj forum.
MOLIMO DA OBRATITE PAŽNJU DA U OVOM FORUMU POSTUJU HOBI "MAJSTORI" !
SERVISERI
Avatar
Majstor Duja
____
____
Postovi: 4171
Pridružen: 23 Avg 2006, 17:29
Location: Novi Sad - centar
Warranty service: http://www.elektrocentar.com
Contact person: Goran Duic
Specialty: tv-multimedia

PRAVILNIK

Post napisao Majstor Duja » 17 Okt 2010, 17:12

Kako je ovaj deo foruma namenjen clanovima foruma koji se elektronikom i popravkama TV uredjaja bave iz razonode ili da bi sebi ustedeli odlazak u TV servis, uglavnom nedovoljno strucni da bi se njima ozbiljnije bavili u ostalim delovima foruma - pravilnik je prilicno jednostavan:
  • U NASLOV TEME velikim slovima upisite proizvodjaca i model bez razmaka i crtica i kratak opis problema.
  • u opisu teme napisite najbolje sto znate (detaljno) koji problem imate, kakve ste akcije vec preduzeli (sta ste merili, zamenili i sta vam je sumnjivo)
  • Budite pristojni u komunikaciji sa ostalima, tema mora da vam bude uredno napisana i citljiva i na posletku nemojte se ljutiti ako vam pomoc ili resenje izostane - jednostavno, vise srece sledeci put...
  • Ako urednik proceni da niste dovoljno strucni da sami popravite uredjaj, jer FANZO nije forum za obuku vec za servisere, nemojte se ljutiti.
  • Ako nadjete resenje ili ga dobijete ovde, obrazlozite ga u temi i u prvom postu napisite [reseno] da bi ostali znali da je tema zavrsena.
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."

Odgovori

Natrag na “HOBI Servisiranje”