Stranica: 1/1.

Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 07 Nov 2018, 22:03
napisao bogi88
LED TV
FIRMA: (upiši podatke)
MODEL: (upiši podatke-kratka oznaka)
MODEL DODATNO: (upiši podatke - dugačka oznaka (LG i Samsung je imaju))
CHASSIS: (oznaka šasije ako znaš)
MAINBOARD: (prepiši oznake sa matične ploče)
PANEL: (cela oznaka na panelu, sa revizijom zajedno, primer:LK315T200 L01)
T-CON BOARD: (oznake sa revizijom zajedno)
SMPS: (upiši podatke)


***************************************
SIMPTOMI:
(ukratko)

DETALJAN OPIS KVARA i PREDUZETE RADNJE:
(detaljno)

Postovani,

Potreban mi je dump za Adler tv, nikako ne mogu da nadjem za ovaj model kao da ne postoji nigde. Prilozicu slike ploce uglavnom memorija je 25Q64. A sta se ustvari desava... Pojavi se logo Adler, posle nekoliko sekundi iskljuci se i opet se ukljuci na logo Adler-a. U jednom momentu mi se pojavilo trazenje kanala, medjutim ponovo se desilo isto, pokusavao sam sa raznim DUMP-ovima, kako Adlera 32, tako Telefunkena i ostalih, zamenio bih cak i daljinski upravljac ako je do toga medjutim ni jedan DUMP nije dobar... Na jednom DUMP-u mi se desilo da se slika okrenula naopako, pojavio se i meni, medjutim ni u servisnom meniju nisam mogao da okrenem, jer je za model od 32". Ukoliko neko poseduje, zaista bi mi bilo od pomoci. Ukoliko mozete javite mi se na mail adresu bogi988@yahoo.com Unapred hvala

Pozdrav

Re: Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 08 Nov 2018, 08:08
napisao alexa_pg
Dobrodosao na Fanzo forum.

Clan si ovog foruma sest godina. I ako ti je ovo prvi post imao si vremena da naucis kako se postavlja tema.
U tvoj post sam kopirao sablon koji si obavezan popuniti. Nakon toga, vidjecemo ima li ko trazeni softver.

PS. Tema premjestena iz DAMPOVI LED TV

Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 08 Nov 2018, 18:58
napisao bogi88
LED TV
FIRMA: Adler
MODEL: 39.5"DLed tv
MODEL DODATNO: PT40H18C0542
CHASSIS: (oznaka šasije ako znaš)
MAINBOARD: V400HJ6-PE1
PANEL: T201404050(M3B1)

DETALJAN OPIS KVARA i PREDUZETE RADNJE:

Potreban mi je dump za Adler tv, nikako ne mogu da nadjem za ovaj model kao da ne postoji nigde. Prilozicu slike ploce uglavnom memorija je 25Q64. A sta se ustvari desava... Pojavi se logo Adler, posle nekoliko sekundi iskljuci se i opet se ukljuci na logo Adler-a. U jednom momentu mi se pojavilo trazenje kanala, medjutim ponovo se desilo isto, pokusavao sam sa raznim DUMP-ovima, kako Adlera 32, tako Telefunkena i ostalih, zamenio bih cak i daljinski upravljac ako je do toga medjutim ni jedan DUMP nije dobar... Na jednom DUMP-u mi se desilo da se slika okrenula naopako, pojavio se i meni, medjutim ni u servisnom meniju nisam mogao da okrenem, jer je za model od 32". Ukoliko neko poseduje, zaista bi mi bilo od pomoci.

Re: Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 08 Nov 2018, 19:20
napisao tom
bogi88 je napisao: MAINBOARD: V400HJ6-PE1
PANEL: T201404050(M3B1)
Nije MAINBOARD nego PANEL V400HJ6-PE1

A za PANEL: T201404050(M3B1) nema podataka pa je pitanje da li je tačno prepisano!

Kod: Označi sve

http://www.lcd-source.com/Product_Overview_Innolux_V400HJ6-PE1
slika

Re: Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 09 Nov 2018, 06:31
napisao bogi88
Moguce da nisam prepisao kako treba, ali uglavnom napisano je sve detaljno, i opis kvara i sta sam pokusavao, ako ikako mozete da pomognete bilo bi odlicno.. Ako je potrebno jos nesto molim Vas javite.

Re: Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 09 Nov 2018, 12:40
napisao fanzo
Koji programator imaš?

Re: Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 09 Nov 2018, 13:06
napisao Stolle
bogi88 je napisao:
09 Nov 2018, 06:31
...napisano je sve detaljno
Nije. Podatke si nekako zgnjavio, pogrešno upisavši i to ne u prvom postu kako treba, ali ti fali i oznaka šasije, MB.
Bez toga ne može. Može se samo nagađati. Piše na MB, a ako ne znaš koja je, stavi dobru sliku MB.
Tema je za HOBI servisiranje, pa je treba tamo i prebaciti.

Re: Adler 39.5" DLED TV, potreban dump

Napisan post: 09 Nov 2018, 16:37
napisao alexa_pg
Prebaceno!