neko je to pomenuo kad je Kisko ostavio sliku Al kutije kao predlog koji se svideo ljudima.kisko je napisao:Možda bi mogla ova da legne
120x78x27
Solidarna pomoc kolegi u "Nevolji"
Re: Solidarna pomoc kolegi u "Nevolji"
- bogoslav
- gx
- Phone number: 0038268000267
- Specialty: tv-multimedia
Zakomplikovaste to sa kutijama
ispade da je forma važnija od suštine.Pustite čovjeka neka to odradi kako zna i umije,pa kome se ne svidi, može kasnije sam naći kutiju koja mu odgovara.

- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
nije vazan qrac, vazan bio kondom, eeeee......

ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Ma ko nas pita za kutiju , oni će da reše kutiju a mi će kažemo razumem šefe , pa to je najbolja kutija i gotovo.
Nego eto , malo ih bockamo da im ne bude dosadno :slon:
A što se tiče cene i ja mislim da sačekamo da završe pa da vidimo.
Jedino ne znam da li će imati novca da kupe delove za tu količinu aparata.
Ako ne bude dovoljno računao za svoj rad mi ćemo se dogovoriti za cenu i gotovo. I nema tu šta.
Nego eto , malo ih bockamo da im ne bude dosadno :slon:
A što se tiče cene i ja mislim da sačekamo da završe pa da vidimo.
Jedino ne znam da li će imati novca da kupe delove za tu količinu aparata.
Ako ne bude dovoljno računao za svoj rad mi ćemo se dogovoriti za cenu i gotovo. I nema tu šta.
-
- gx
- Contact person: Tiksi
Pozdrav.
Uplaceno jutros.
Uplaceno jutros.
- Damiru
- ___
- Contact person: Damir
- Kontakt:
Kolege, ako malo bolje razmislite (a to sam i Rubinu pisao na PP), NIGDE u prodavnici nećete naći gotov ESR ispod 100-110 € u plastičnoj kutiji!
Razmislite malo. Nije samo poenta u kutiji, poenta je u kvalitetu.
Ja to vidim na više načina:
- kao alat za rad (kvalitetan i izdržljiv)
- kao jedan vid potpisa ili pečata vremena - neka vrsta sećanja na kolegu koji se izborio sa teškim trenucima
- "spomenik" našoj kolegijalnosti.
Ja hoću da to traje dugo, ništa više. Zato sam predložio i neku posvetu ili može i FF logo. Ne mora sa bude spolja, ne mora da se štampa, može i ručno da napiše...
Kako god da ispadne, meni će to osim alata biti i uspomena na sve vas i ovo vreme. Jer, kupovao sam i prodavao razne instrumente, ali ovog sigurno neću...
Nadam se da me sad bolje razumete.
Razmislite malo. Nije samo poenta u kutiji, poenta je u kvalitetu.
Ja to vidim na više načina:
- kao alat za rad (kvalitetan i izdržljiv)
- kao jedan vid potpisa ili pečata vremena - neka vrsta sećanja na kolegu koji se izborio sa teškim trenucima
- "spomenik" našoj kolegijalnosti.
Ja hoću da to traje dugo, ništa više. Zato sam predložio i neku posvetu ili može i FF logo. Ne mora sa bude spolja, ne mora da se štampa, može i ručno da napiše...
Kako god da ispadne, meni će to osim alata biti i uspomena na sve vas i ovo vreme. Jer, kupovao sam i prodavao razne instrumente, ali ovog sigurno neću...
Commitment is pushing yourself when no one else is around.
-
- Preminuo
- Specialty: audio
Tek sam jutros bio u situaciji da odem do banke da izvršim uplatu.Nadam se da nije kasno.
Pozdrav iz KV.
Pozdrav iz KV.
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Nikad nije kasno.
I ja mislim da uređaj treba da bude što bolji jer će biti za sve nas poseban . Nije to samo neki tamo instrument. Bar za mene je tako .
I ja bih voleo kada bi na kraju uradili i neku štampu tipa www.fanzo.org ili nešto tako.
I ja mislim da uređaj treba da bude što bolji jer će biti za sve nas poseban . Nije to samo neki tamo instrument. Bar za mene je tako .
I ja bih voleo kada bi na kraju uradili i neku štampu tipa www.fanzo.org ili nešto tako.
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
Ne treba mu na pp pisati za cenu .. nego neka neko napiše u temu .. da cena nije problem, a ostali će se javljati i potvrditi... u svakom slučaju za te novce se ne može kupiti takav ESR .. čini mi se da je testiran uređaj u kutiji - verzija sličnog instrumenta koji je merio samo esr i kratak spoj - BA (elektronika BA) bio oko 70€ .. tako da cena tu nije problem, a instrument da treba, treba..
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
Uplaceno danas na BD-ov ziro racun,
svrha doznake:"za Kiska"."Halal bilo i nek mu ja Bog u pomoci"- kao sto Dzale rece,ako opet zatreba racunajte na mene...
Pozdrav
svrha doznake:"za Kiska"."Halal bilo i nek mu ja Bog u pomoci"- kao sto Dzale rece,ako opet zatreba racunajte na mene...
Pozdrav
Majstor je onaj, ko zna svoj trud i rad;adekvatno naplatiti!?!
- Damiru
- ___
- Kontakt:
Što se tiče pitanja da li će imati dosta novca za kupovinu delova, meni nije velik problem da uplatim celokupan iznos avansno. Možda je to bolja opcija od natezanja i kalkulisanja. Novac je deficitaran i treba ga štedeti, ali...
- dzafer
- gx
Ma nije kasno kolega suta "ako bog da " kad odu nek ponesu to sto je leglo na cellavog racun pa ici ce se opet sve sto stige naknadno bit ce mu urucenoBarbarella56 je napisao:Tek sam jutros bio u situaciji da odem do banke da izvršim uplatu.Nadam se da nije kasno.
Pozdrav iz KV.

džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
- Vojvoda
- ___
- Contact person: Mirko
Uplaćeno danas. 

Budženje je majka zanata.
Ko dobro budži, bolje pare uzima.
http://www.youtube.com/watch?v=WBao61sI ... ture=share
Ko dobro budži, bolje pare uzima.
http://www.youtube.com/watch?v=WBao61sI ... ture=share
- generacija 49
- Preminuo
...Da bas tako ....poezija...i moj licni stav.Damiru je napisao:
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- generacija 49
- Preminuo
...e mislim da ce ovo naj bolje da ilustruje moj stav ,prema deranziranju rekovalescenta, pa sami izvucite naravo ucenje.
Pamti ova moja seda glava i davne stvari.Ali aj da se vratim samo par godina u nazad, jave ti telefonom, e cuj pao nam na ulici rodjak...i... 2-3 stenta 2-3 meseca oporavka i , ko da nista nije bilo.A ima i prica malo starija.E pao , sta je , ne znam videcemo...jeee.I Experti ga uzeli pod svoje 4 baj basa i sve ventile nove na srcu.Zvecka u tisini platina ali fercera. Za nedelju dana mora da seta , i da seta, i da seta to terapija,
Kasnija rehabilitacija...jeste, vezi goblen 10 sati, muci se to je prava stvar,Ako se latis lopate burgije bonseka, iskljucen si iz garancije, to zaboravi a za nepunu godinu radi sta hoces.
only thinking
Pamti ova moja seda glava i davne stvari.Ali aj da se vratim samo par godina u nazad, jave ti telefonom, e cuj pao nam na ulici rodjak...i... 2-3 stenta 2-3 meseca oporavka i , ko da nista nije bilo.A ima i prica malo starija.E pao , sta je , ne znam videcemo...jeee.I Experti ga uzeli pod svoje 4 baj basa i sve ventile nove na srcu.Zvecka u tisini platina ali fercera. Za nedelju dana mora da seta , i da seta, i da seta to terapija,
Kasnija rehabilitacija...jeste, vezi goblen 10 sati, muci se to je prava stvar,Ako se latis lopate burgije bonseka, iskljucen si iz garancije, to zaboravi a za nepunu godinu radi sta hoces.
only thinking

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- chellawy
- gx
- Contact person: SIX
- Specialty: tv
s obzirom da nekolicina kolega nije stigla ranije da uplati donaciju, a najavili su da ce uraditi to danas. Nisam isao danas do banke vec cu otici sutra ranom zorom.
Sta vise i mene su obaveze udaljile od grada, tako da sam celo poodne proveo u dujinom komsiluku
poslovno naravno
Sve detalje cu da iznesem sutra, verovatno posle same posete Kisku. Jer odmah ujutru po odlasku do banke, produzujem po fanzoa i duju i idemo za Kovilj.
Ostaje samo da "spakujemo" lepu pricu i da ga kolegijalno pozdravimo i pozelimo mu brz oporavak uz naravno ohrabrenje u vidu male finansijske pomoci.
Nadam se da je to upravo i najbolji trenutak jer vec prekosutra, kao sto je najavio, ide na dalje preglede i verovatno nastavak lecenja.
Jos jednom hvala svima i sve dalje podatke cete imati u ovoj temi sutra navece.
Svako dobro. Ziveli

Sta vise i mene su obaveze udaljile od grada, tako da sam celo poodne proveo u dujinom komsiluku

Sve detalje cu da iznesem sutra, verovatno posle same posete Kisku. Jer odmah ujutru po odlasku do banke, produzujem po fanzoa i duju i idemo za Kovilj.
Ostaje samo da "spakujemo" lepu pricu i da ga kolegijalno pozdravimo i pozelimo mu brz oporavak uz naravno ohrabrenje u vidu male finansijske pomoci.
Nadam se da je to upravo i najbolji trenutak jer vec prekosutra, kao sto je najavio, ide na dalje preglede i verovatno nastavak lecenja.
Jos jednom hvala svima i sve dalje podatke cete imati u ovoj temi sutra navece.
Svako dobro. Ziveli

Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
- Damiru
- ___
- Kontakt:
Lepo se provedite i javite se slobodno ako treba još kakva pomoć... Sutra u NS radim drugu smenu, kod kuće sam do 11, pola 12h.
- chellawy
- gx
- Contact person: SIX
- Specialty: tv
Evo sledi rezime ovog naseg "poduhvata", nesebicne pomoci kolegi u problemima:
Bili smo danas do Dragana (kisko) oko podne nas nekolicina kolega (Goranfri, Mesecar, fanzo, majstor dujo i chellawy)
Pricali smo i o ESR metru i kako poboljsati i napraviti sto pogodniji instrument za rad, tako da pored funkcionalnosti bude i praktican pa ako moze i LEP
Malo naokolo pa smo dosli i do teme da smo se organizovali i skupili nesto novca da mu pomogne u ovim vremenima kad mu se zalomilo da ima eto nazalost problema sa zdravljem.
Nekako sam skockao pricu
da se ne bi previse bunio i da ga ne potera ponos i slicno....... i sve u svemu proslo je OK.
Veoma je zahvalan i drzi do toga da ce se oduziti kako vec i jeste svojim doprinosom u dosadasnjem radu na forumu. Uostalom javice se on vec negde u temi
sigurno da se zahvali ......
Saldo je da smo mu predali 58.000 dinara, sto je ekvivalentno sa nekih 550 Eura po danasnjem kursu.
To je suma koju smo skupili sto uplatom na racun, sto licno predajom meni na ruke, sto od kolega iz Makedonije, Crne gore itd......
Nije mnogo ali nije ni malo !!! Bitno je da ce sigurno da mu pomogne da prebrodi ovih nekoliko meseci dok ne prizdravi skroz da moze da nastavi da radi.
Sve ostale uplate kolega koje jos eventualno nisu uplacene a imaju nameru, bice takodje prosledjene Kisku , u dogledno vreme.
Koristeci se iskustvom ove i slicnih akcija koje smo ostvarili svi mi ucesnici ovog foruma, mogu samo da kazem da je bez preterivanja slobodno receno, ovo forum ne samo kolega vec i LJUDI koji nisu ovde samo da rade vec da se druze i pomognu si medjusobno.
Ubedjen sam da ce biti ovakvih akcija jos mnogo onda kada vidimo da za to postoji potreba.
A upravo sve to je dokaz da je na ovom forumu skup NAJBOLJIH majstora. Ako ne po tehnickim i finansijskim mogucnostima, a onda po ljudskosti i covecnosti.
Sve to nas cini drugacijim i boljim, NAJBOLJIM od svih
HVALA SVIMA
FANZO EXPERT TIM :srce:
Bili smo danas do Dragana (kisko) oko podne nas nekolicina kolega (Goranfri, Mesecar, fanzo, majstor dujo i chellawy)
Pricali smo i o ESR metru i kako poboljsati i napraviti sto pogodniji instrument za rad, tako da pored funkcionalnosti bude i praktican pa ako moze i LEP

Malo naokolo pa smo dosli i do teme da smo se organizovali i skupili nesto novca da mu pomogne u ovim vremenima kad mu se zalomilo da ima eto nazalost problema sa zdravljem.
Nekako sam skockao pricu

Veoma je zahvalan i drzi do toga da ce se oduziti kako vec i jeste svojim doprinosom u dosadasnjem radu na forumu. Uostalom javice se on vec negde u temi

Saldo je da smo mu predali 58.000 dinara, sto je ekvivalentno sa nekih 550 Eura po danasnjem kursu.
To je suma koju smo skupili sto uplatom na racun, sto licno predajom meni na ruke, sto od kolega iz Makedonije, Crne gore itd......
Nije mnogo ali nije ni malo !!! Bitno je da ce sigurno da mu pomogne da prebrodi ovih nekoliko meseci dok ne prizdravi skroz da moze da nastavi da radi.
Sve ostale uplate kolega koje jos eventualno nisu uplacene a imaju nameru, bice takodje prosledjene Kisku , u dogledno vreme.
Koristeci se iskustvom ove i slicnih akcija koje smo ostvarili svi mi ucesnici ovog foruma, mogu samo da kazem da je bez preterivanja slobodno receno, ovo forum ne samo kolega vec i LJUDI koji nisu ovde samo da rade vec da se druze i pomognu si medjusobno.
Ubedjen sam da ce biti ovakvih akcija jos mnogo onda kada vidimo da za to postoji potreba.
A upravo sve to je dokaz da je na ovom forumu skup NAJBOLJIH majstora. Ako ne po tehnickim i finansijskim mogucnostima, a onda po ljudskosti i covecnosti.
Sve to nas cini drugacijim i boljim, NAJBOLJIM od svih

HVALA SVIMA

FANZO EXPERT TIM :srce:
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
drago mi je da je proslo sve ok.. 

ce da izadjem na televizor,a????