Cesto me pitaju kako sam..neki se ustrucavaju..ne znam zasto//
Zato evo me ovde...
Ne znam da li se secate ali u pocetkom godine mi je ustanovljena metastaza svega i svacega kao posledica tumora debelog creva.
Zahvaljujuci vama,kolegama,prijateljima,drugarima dosao sam do ulja (Znate o cemu pricam) koju sam koristio do kraja aprila ,kao i nacin zdrave ishrane i od tada pa do avgusta,odnosno da pre neki dan nisam znao kako je stanje samnom..
Osecao sam se super,cak sam i radio u servisu ..kao da nisam bolestan,skitao druzio se.i naravno vodio racuna o ishrani.Ziveo kao zdrav covek.
Posto sam u decembru odbio hemoterapiju,lecio sam je alternativnom (ulje,sokovi,cajevi,zdrava hrana).....kada sam otisao sada u petak na konzilijum noseci razne snimke i rezultate..koje sam predhodnih nedelja radio,oni su ostali bez reci.
Nisu mogli da veruju da nemam boloveu kostima,bolove u bubregu,da mi se tumor sa debelog creva,pluca,bubrega i karlicne kosti povukao i da ga nigde nema...zato su me terali da u tri meseca radim dva puta skener celog tela.
Pitali su se kako je moguce, da se nisam lecio vise od 10 meseci i da sam jos uvek na nogama....naravno nisam zeleo da im kazem sta sam koristio i kako sam se hranio. Moje misljenje je da ste mi vi pomogli savetima,podrskom ,da mi je pomoglo ulje i ishrana,zdrav zivot.
Na zalost ni ulje kao i sama ishrana nisu svemocni...pa nisam uspeo da se izborim do kraja sa tumorom na jetri..Taj tumor koji je bio 2,5 cm...sada je 5 cm i druga dva po 3,5 cm..
Predlozili su mi hitnu operaciju jer je poceo jako brzo da se povecava...
Verovatno da cu vec iduce nedelje dobiti telegram i datum zakazane operacije. Naravno bicete obavesteni o tome.
Operacija kao i HT ce biti na onkologili u Beogradu preko puta Hrama.
Kolege prijatelji..nemojte da zapostavljate sebe i svoje zdravlje,vodite racuna o ishrani zivotu..i idite makar jednom u godinu dana na kontrolu,snimanje..proverite sebe...
Ako izgubite zdravlje izgubili ste sve u zivotu.
Veliki pozdrav..cujemo se sa novim informacijama