Molim za pomoc

Napishesh koji su part number (P/N) na modulima i po mogucnosti ih slikash da bi kasnije moglo da se nadje u search-u...kako si opisao kvar, trazi hladne lemove na inverter modulu...mada, ako ti je stranka to tako rekla ne mora da bude istina, ako je crkavao inverter, onda je osvetljaj dolazio i odlazio - a sta ce balkanac drugo nego da pocne da udara po uredjaju misleci da ce tako da ga popravi...vlatkocopa je napisao:Posto mi je prvi ovakav aparat na popravci nemam pojma sta da napisem u opisu
Ne mora da znaci da je greska bas u panelu jer je ta dijagnostika nekad vrlo cudna po pitanju tacnosti, znash kako je to islo kod crt-a, pokazuje kvar na rgb modulu a u stvari crk'o ekran ili blinka da ne valja mf a u stvari ne radi mreza kako treba itd...Prema broju blinkanja led diode izlazi da je problem u panelu (Panel Eror)
Ne bih znao sta bih mogao oko toga nesto da uradim
Zato ti je i napisao @Majstor Duja sta od podataka treba navestivlatkocopa je napisao: Cudi me zasto u shemi nema invertera?
to lako mozes odraditi sa bilo kojim programom za resize slike (sve lepo smanis dok ne dovedes da iznosi 400KB) i onda okacisvlatkocopa je napisao:posto slike nisam mogao da posaljem radi sirine i visine piksela![]()
Mozda Mozda.cacko85 je napisao:Mozda ima neki bezbenosni system pa ako iskluci inverter t.e. ako ni je ispravan ili izbacen kao sta pisete mozda ke uklucuje zastitu, i TV sam da se gasi. Mozda ni je tako ali ...![]()