Potreban dump za MYTV TE-22 RESENO
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Potreban dump za MYTV TE-22 RESENO
LED TV
PROIZVOĐAČ: MYTV
MODEL: te22
MODEL DODATNO:
CHASSIS:
MAINBOARD: CV306L_S
PANEL: M215HW03 V.1
T-CON BOARD:
SMPS (mreža): eksterno 12v
TUNER:
SIMPTOMI: Nece da upali. Pali jednom od 30 pokusaja
OPIS KVARA i PREDUZETE RADNJE: Tv je marke MY tv. Stigao sa simptompm da nece da upali. Lampica za st.by ima. Bilo da se pritisne dugme na samom tv-u bilo da se na daljinskom zada komanda isto se desava. Zelena lampica se upali nekad posle 1minut nekad posle 10 minuta. Nekad se uopste ne upali dok se ne iskljuci iz struje. I u vecini slucaja se upali pozadinsko osvetljenje i crn ekran. Juce sam uspeo jednom da ga upalim i radio dok ga nisam greskom ugasio i posle opet nece da se upali. Sinoc sam ga ponovo upalio i radio je cele noci bez problema. Prihvata i komande na daljinskom al sad kad sam ga ugasio ponovo nece da se upali. U meniju sam isao na difolt reset al nije pomoglo. Otvorio sam tv i vidim da je neko pokusavao da ili ,,nagreje" ili prekugla procesor, mada vise mi lici na grejanje. Ostalo je sve ok. Naponi su dobri. Imao sam isti problem sa fox tv-om gde je bio isto problem dump. Flash je 25Q82 (kolko sam mogao da vidim jer je zamazan bojom) ima jos jedna oznaka na ploci ako zatreba 28T1149. Inace tokom noci sam pokusao sve sa tv-om i sve je radio bez problema, ima tona, trazi programe, nema da koci. Jel ima neko softwer za ovog italijana. Hvala
PROIZVOĐAČ: MYTV
MODEL: te22
MODEL DODATNO:
CHASSIS:
MAINBOARD: CV306L_S
PANEL: M215HW03 V.1
T-CON BOARD:
SMPS (mreža): eksterno 12v
TUNER:
SIMPTOMI: Nece da upali. Pali jednom od 30 pokusaja
OPIS KVARA i PREDUZETE RADNJE: Tv je marke MY tv. Stigao sa simptompm da nece da upali. Lampica za st.by ima. Bilo da se pritisne dugme na samom tv-u bilo da se na daljinskom zada komanda isto se desava. Zelena lampica se upali nekad posle 1minut nekad posle 10 minuta. Nekad se uopste ne upali dok se ne iskljuci iz struje. I u vecini slucaja se upali pozadinsko osvetljenje i crn ekran. Juce sam uspeo jednom da ga upalim i radio dok ga nisam greskom ugasio i posle opet nece da se upali. Sinoc sam ga ponovo upalio i radio je cele noci bez problema. Prihvata i komande na daljinskom al sad kad sam ga ugasio ponovo nece da se upali. U meniju sam isao na difolt reset al nije pomoglo. Otvorio sam tv i vidim da je neko pokusavao da ili ,,nagreje" ili prekugla procesor, mada vise mi lici na grejanje. Ostalo je sve ok. Naponi su dobri. Imao sam isti problem sa fox tv-om gde je bio isto problem dump. Flash je 25Q82 (kolko sam mogao da vidim jer je zamazan bojom) ima jos jedna oznaka na ploci ako zatreba 28T1149. Inace tokom noci sam pokusao sve sa tv-om i sve je radio bez problema, ima tona, trazi programe, nema da koci. Jel ima neko softwer za ovog italijana. Hvala
Zadnja izmena: aleksovs, dana 30 Jan 2015, 09:25, ukupno menjano 2 puta.
-
- _
- Contact person: zoltan
- Phone number: 0038124738688
- Specialty: tv
Re: Potreban dump za MYTV TE-22
Pokusaj da upises sadrzaj iz starog u novi 25q, mada ja bi prekntrolisao i stabilizatore
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
To je Italijan koliko je i WEG naš.
Ovaj rus je napisao da je našao na njihovom sajtu.
Gledao sam tamo ali nisam našao. Probaj i ti, ili im piši, možda pošalju.

Ovaj rus je napisao da je našao na njihovom sajtu.
Kod: Označi sve
http://remont-aud.net/forum/108-32934-1
Kod: Označi sve
http://www.mytvitalia.it/centriassistenza.html?phpMyAdmin=c177be172d441f65a282c659e9d95df2
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
Nasao sam na italijanskom neki meil, kao podrska za MYtv. tako su mi se i potpisali u meilu.ceo dan smo se prepirali koristeci gugl prevodilac i oni tvrde da se dumpom nece resiti problem vec ako mogu da ga posaljem kod njh na servis.Ako se smiluju da mi posalju dump javicu dal ima promene i postavicu ga na sajtu ako je sve ok. Nemam programator za 25Q (programiranje tv-a cu izvrsiti preko usb-a ako nadjem dump) al cuo sam od kolege da je to vec probao al ne uspeva. Verovatno u samom programu zeznu nesto da mora da se ubaci ponovo. Pogledacu i kod ovih rusa mozda nesto nadjem....
- alexa_pg
- Site Admin
Jesi li probao ovo sto ti je kolega @purke predlozio?
Moraces ga nabaviti ili neko da ti to odradi....Nemam programator za 25Q ...
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
Re: Potreban dump za MYTV TE-22 ODUSTAO
Dosao covek, potrazio tv i odneo. Nisam uspeo da nadjem dump. Kontaktirao sam u medjuvremenu jos dvoje kolega od kojih jos nisam dobio odgovor. Ako mi neko obezbedi fajl prikacicu ga mozda nekome zatreba. Hvala svima na pomoci
Jedan kolega mi je obezbedio dump za pomenuti tv. Posto je musterija odneo svoj tv nisam ga isprobao al mi je potvrdjeno da je ispravan dump. Pokusacu ponovo za neki dan da kontaktiram musteriju i da pokusam da ubacim pa ako uspem nesto javicu. Evo fajla pa mozda zatreba jos nekome
- Prilog
-
MYTV TE-22.rar
- (3.11 MiB) Preuzeto 478 puta.
- alexa_pg
- Site Admin
Hvala kolega za dump.

Re: Potreban dump za MYTV TE-22 RESENO
Samo da dodam. Nasao sam musteriju koji je pristao da jos jednom pokusamo popravku. Ubacio sam dump u staru memoriju i opet isto. Onda sam ubacio u novi 25q32 i tv je proradio. Musterija je prezadovoljan jer je emotivno vezan za tv. Znaci dump je 100 posto ispravan. 

- alexa_pg
- Site Admin

Da si u startu uradio kao sto ti je predlozeno, odavno bi aparat bio zavrsen.
Bogatiji si za jedno iskustvo.Pokusaj da upises sadrzaj iz starog u novi 25q...
Tad nisam imao programator. Kad sam ga kupio setio sam se da mogu da zavrsim i jedan samsung monitor i jedan vivax dvd. A kupio sam ga prvenstveno da pokusam ponovo da popravim taj tv. Tako da sam programator otplatio.