Drugaru sam skoro preinstalirao komp... ali dete cackalo nesto i sad trazi sifru kad se pali komp (Win logon). Probao sam u Safe mode ali nece trazi isto sifru. Probao sam 2 puta ctrl+alt+del i kad mi izbaci prozor kucam Administrator a sifra da bude prazna i nece ni tako. Probavao sam sa Hirens boot i sa MiniPe ali nece. Nasao sam jos jedan program na netu svi ga hvale... narezao da bude bootabilan i ubacim odradi on svoj posao ali za sifre Administrator, Guest, NESA mi pise da su *BLANK*

Nece ni sa blank ni sa raznim kombinacijama... probao sam i da kopiram i mog racunara windows/system32/config/SAM ali izbaci gresku sto sam i hteo pa pokusao sa reparacijom XP ali nece. Probao sam i sa izbrisanim SAM ali nece.... pa sam vratio njegove stare. Probao sam i razna podesavanja preko hirens boot ali nevredi u miniPE sam takodje pokusavao da podesim nalog i on ispise da je sve uredu ali posle ipak nece

Sve me navodi da pomislim da je dete nesto izbrisalo sto netreba a ne da je ukljucilo zastitu sifrom

Ima li neko resenje kako i sta

Mrzi me da ga preinstaliram i da kopiram sve podatke... pa posle treba da instaliram programe i igrice

Mada kako sam oko ove gluposti izgubio celo vece bolje da sam preinstalirao
Probao sam i sa ubuntu ali nista