Treba mi antivirus za klijentske masine koji je besplatan, nudi solidnu zastitu, ne davi info porukama i ne gusi racunarske resurse preterano.
Koji od ovih odabrati:
Avast
Avira
AVG
Panda Cloud
Comodo
ili neki sesti?
Kji besplatni AV?
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
- Damiru
- ___

- Contact person: Damir
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: Kji besplatni AV?
1. Avast,
2. Avira,
3. AVG.
Tim redom, što se mene tiče. Ali... Panda Cloud je u ekspanziji, pa sve ovo treba uzeti sa rezervom.
Najbolji savet koji mogu da dam je da koristiš pretragu "compare avast avira avg panda comodo" (bez navodnika). Prelistaj malo rezultate pretrage, verovatno ćeš naći to što tražiš. Srećno.
2. Avira,
3. AVG.
Tim redom, što se mene tiče. Ali... Panda Cloud je u ekspanziji, pa sve ovo treba uzeti sa rezervom.
Najbolji savet koji mogu da dam je da koristiš pretragu "compare avast avira avg panda comodo" (bez navodnika). Prelistaj malo rezultate pretrage, verovatno ćeš naći to što tražiš. Srećno.
Commitment is pushing yourself when no one else is around.
Re: Kji besplatni AV?
Ja sam zadovoljan Avast-om. registrujes ga sa nekim nebitnim podacima i imas 1godinu free doduse sa umanjenom zastitom, ali za moje potrebe dovoljno je i ovo 
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz: