MPLAB7.60a
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
MPLAB7.60a
Koristio sam ovo okruženje na XP SP2 i sve je radilo OK. Kad sam probao da ga instaliram na XP SP3 nisam nikako uspevao. On se instalira i prijavi grešku. Ako u pozadini proverim, vidim da ga čak mogu i pokrenuti ali kad kliknem na OK za grešku sve se deinstalira. Da li je neko od Vas imao ovaj problem? Kako ga rešiti. Pozdrav!
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: MPLAB7.60a
Ponekad je lakše vratiti se SP2
Dosta toga odbija da radi na SP3, meni recimo softver za erekson centralu nece da cuja za nista posle SP2... A ajd' ti danas nadji laptop koji ima sve drajvere za XP.
- MbyLegend
- _
- Contact person: Milan
- Specialty: computers
Jesi li pokusao sa promjenom Compatibility mod-a ? Da ga vratis,recimo,na Windows 2000 ? Hoce li u njemu raditi ?
Ne zivim da bih radio, radim da bih prezivjeo...
Neznam može li se XP SP3 vratiti da radi kao WIN 2000. Razumem da se već instalirani program u XP_u preko compatibility moda pokuša pokrenuti u nekom modu ranijih operativnih sistema. Ali ja MPLAB 7.60 nemogu uopšte instalirati regularno. Pozdrav!
- cacko85
- gx
- Contact person: Slavche
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Shta se toliko sekirash oko SP3, vrati na SP2 i gotovo, sve je resheno, shta ce ti SP3, shta dobiesh od to, sigurnosni zakrpi itd... mani to. 

www.facebook.com/slavceelectronics
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Instaliraj na taj XP3 Virtual-Box i na njega XP-SP2 i uživaj (ako imaš dovoljno RAM-a).
Ja trenutno imam instaliran Windows7 i na njemu Virtual Box te u njemu Ubuntu 12.10.
Sve šljaka bez problema. U planu je prebacivanje postojeće instalacije XP SP3 sa starog laptopa na Virtual Box na novom, tako da imam sve instalirane programe sa starog laptopa u novom bez ikakvih ponovnih instaliranja.
Ja trenutno imam instaliran Windows7 i na njemu Virtual Box te u njemu Ubuntu 12.10.
Sve šljaka bez problema. U planu je prebacivanje postojeće instalacije XP SP3 sa starog laptopa na Virtual Box na novom, tako da imam sve instalirane programe sa starog laptopa u novom bez ikakvih ponovnih instaliranja.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- MbyLegend
- _
- Contact person: Milan
- Specialty: computers
Mozes li nam napisati koju ti gresku izbaci ?
Ne zivim da bih radio, radim da bih prezivjeo...
Snimio sam izgled-opis greške, da nebih loše preveo taj izveštaj. Ja sam ipak prešao na SP-2. Međutim, nadam se da ću nastaviti da tražim rešenje. Probaću i sa
"Nikovim " savetom. Hvala Vam na interesovanju i savetima. Pozdrav!
"Nikovim " savetom. Hvala Vam na interesovanju i savetima. Pozdrav!