jedinio neznam kako bi bilo sa serovanim dokumentima recimo pokrenut virt.vind na drugom racunaru pa sve tamo
pa nece mi trazit valjda za vrt ili za hr i pilot licencu

mnogo je off nek urednik obrise za koji dan
buzdumra je napisao:a sta ako u ms/dosu ukucam "c:/dir" ili kako je ono islo morao bi da prevcem malo gradivo ispise sve sto ima na hardu dzaba virtuel kad ce ga procitati sve sto ima na particiji i cas posla moze se naci particija koja je skrivena u vindu kao virtuel iz dosa se moze naci bez po muke samo treba znati par naredbi
jedinio neznam kako bi bilo sa serovanim dokumentima recimo pokrenut virt.vind na drugom racunaru pa sve tamo
pa nece mi trazit valjda za vrt ili za hr i pilot licencu
mnogo je off nek urednik obrise za koji dan
A osim toga batali se infra reda i ,koristi blu tut.....za prebacivanje,on ti radi i u visti....SaleSk je napisao:basti
ili si ti neso lose ukapirao ili nisi razumeo sta sam ja rekao....Virtual PC je softver....naravno da moras da imas OS na kome ces da ga instaliras...ustvari da bi nesto instalirao svakako moras da imas OS.....I neznam zasto bi upotreba programatora
ne nego nisi ti mene razumeo.....pogledaj temu Free softwatre za windows ja samo hocu da upiutim na to ljude da ta tvoja varijanta nije free bez obzira sto je virtual pc pesplatan
otpala preko virtual PC-ja???? Ja sam prinudjen da ga koristim (mislim na Virtual PC ) zbog toga sto mi je potreban XP bez ikakvog apdejta jer nemogu da se povezem preko mreznog kabla na specifican tip aparature.....I onda moram da koristim OS koj je instaliran na Virtuelnom PC-ju....i jedino tako mogu da udjem preko win explorera....ne vidim nikakav problem ????
Osim toga virtual pc i nije bas nesto pouzdan za rad ,nekazem da neradi al ne kazem da i ne pravi problema u toku rada,u svakom slucaju ti je bolje da napravis dual boot i u svakom slucaju stavis XP... i da podises razlicite os po potrebi,prilikom ukljucivanja racunara....pogotvo onima koj cesto rade sa programatorima,i nezaboravi da najbolji programatori rade sa cistim dose-m :),osim toga usporava 2x racunar i celokupan rad....
Osim toga imas tri puta bolje emulatore a ne virtual pc,pogledaj malo po netu...
Konkretno...Neke aplikacije mi ne rade na Vistu...Infra red mi ne radi na vistu...moram da ubacim XP koj ce da radi na VMware (Virtuelnom PC-ju) i da instaliram nokia pc suite i da ukljucim Infrared da bi mogao da preabacim to sto treba da prebacim...ne vidim razlog zasto da to ne funkcionise bas onako kako sam opisao??? I sta si ti tu pobrkao loncice???? Sve je legalno a sve je imaginarno i virtuelno ?!?
Konkretno... za sve postoji opensource zamena! Od "prozora" do kalkulatora!tvmikro je napisao:Ajde mala pomoc kolega,a trebace i ostalima.Kupio sam legalan WinXP Home za radnju.Ali sada imam drugi problem ostali softweri.Ono sto ja recimo koristim od free.
Nero 7 essential sa originalnog diska koji ide uz nove rezace.Ima podrsku za dosta stvari(slike,muzika,image drive,...)svako moze da nabavi jedan disk od prodavca kompjutera.
RealPlayer za muziku i slusanje radija preko neta jer se ne sme imati mp3 muzika na hdd,a ni na cd-u osim originala.
Acrobat Reader 8.1.2 free(pdf)
OpenOffice 2.0 free(Word,Excel...)
YAHOO,SKYPE.
Problem mi je arhiver jer se WINRAR placa i ANTI VIRUS ali neki dobar free sa redovnim update-om.
Dajte savet i za jos neki soft.