ne mislim da nesto znam ni iz ovog programa ali za mene je uspjeh: nacrtati semu i pcb koju sam snimijo u jedan folder sad se tu vide elementi koje neznam obrisat trebaju mi samo plave vezice takoder i zelene da se stampaju (nisam probao stampati)
e sad pojavljuje se jos jedo par problema pa sam se bas razbijo da zakljucim sta i kako autoruter jako lose radi dali to moze nekako da se podesi ? (neke vezice sto mogu biti sa donje strane on stavlja gore , takoder podesim ga da recimo pravi samo vertikalne ili hor. sa gornje starane pcb ,.on mi sara i kose dodje mi da ga izlupam

recimo ako se radi neka pcb koja ce biti negde unutra u nekom sklopu za koji je nebitan raspored elemenata dali postoji mogucnost autorutiranja elemenata, pa onda da se izrutiraju vezice na kraju...
nije mi tolika stvar da odradim posao nego da naucim ovo ako je dobar program imam ono upustvo na srpskom sto ga vise citam manje znam tako mi se cini

bilo bi dobro da taj neko uskoci na moj komp sa t.w. pa da malo prosvrlja kroz program (naravno ako ima malo vremena)

meni jedna caka znaci dosta