Stranica: 1/1.

Skype problem pri instalaciji

Napisan post: 02 Dec 2011, 08:30
napisao srdjannn
Cao svima!
Sinoc sam kod drugara inastalirao XP profesional SP2,taj sam imao XP. i sve instalacije sam uspeo da odradim,ali na karju kada sam hteo da instaliram skyp imao sam problem.Odemo na oficijelni sajt, i otvorimo nalog, i onda zapocne instalacija. Skinemo instalaciju, po zavrsetku skidanja, pokrenem instalciju, isve ide dobro, i pri kraju same instalacije izbacuje kao neku gresku, ne znam tacno sta pise, ali pojavi se mali prozorcic, na kojem je crveni kruzic sa belim X, i i pisekao da nesto nemoze, mama neki problem, kao npr da je greska .dd01551dfdd, otprilike tako nesto pise, kao da ima neka greska da li u sistemu ili ne znam cemu. Da li neko moze da mi kaze tacno sta se desava i kako da otklonim taj problem. Nerazumem se nesto posebno u softvere,tako da znate da nisam neki strucanjk u toj oblasti. Hvala svima unapred

Re: skyp-problem pr instalaciji

Napisan post: 02 Dec 2011, 11:15
napisao krllebg
Probaj da install neku staru verziju,pa posle update uradis ... Mozda ta nova verzija koju skidas i nemoze na XP ?

Re: skyp-problem pr instalaciji

Napisan post: 02 Dec 2011, 12:09
napisao toce
Skini verziju 3.8

Re: Skype problem pri instalaciji

Napisan post: 19 Dec 2011, 00:17
napisao skyline-GTR
http://oldapps.com/skype.php biraj jedna ce ubosti

Re: Skype problem pri instalaciji

Napisan post: 19 Dec 2011, 11:45
napisao milkovski08
Probaj ovo sto ti predlazu kolege po pitanju starijeg softwera "Skype",ja sam imao slucaj da pri instalaciji Windows XP SP3 Profesional instaliranju(ucitavanje osnovnih fajlova) mi je prijavio gresku,ali posto sam bio u frci sa vremenom produzio sam istu sa "ignore" tog sys fajla,sve se zavrsilo i poceo sam sa sredjivanjem Desktopa i na kraju nikako da ucitam Skype vec na samom pocetku mi prijavi gresku i nemoze da produzi.Probao sam nekoliko verzija Skype i opet ista pesma.Na kraju sam to resio tako da sam ponovo preinstalirao PC i nije imalo problema,odmah ga je ucitao i bio je aktivan.Po meni kod tebe je problem u tom Windowsu SP2,probaj sa drugim CD i ubaci SP3 ako si u mogucnosti da ti se ne ponovi problem sa nekim drugim softwerom koji bi na primer hteo skinuti sa Net-a kao alatku,jer su novije proizvodnje i potrebni su neki fajlovi za njihovo aktiviranje koje SP2 ne sadrzi u samom softweru.