Prvobitno je sistemska particija bila na Max250, zatim sam sledeci put ugradio Sea360, kreirao sistemsku particiju na njemu i instalirao svezu kopiju OP-a.
Sistemsku particiju na Max250 sam zatim ispraznio (obrisao fajlove) i koristio je za podatke oko godinu dana...
Zatim sam jednog dana, tj. danas, prebacio sve podatke, sasvih particija Max250 na Sea1000. Max250 je ostao prazan
Zatim sam, dok je kompjuter jos bio ukljucen formatirao Max250 ali mi nije dozvolio da formatiram particiju na kojoj je bio pre instaliran sistem. Odradio sam Drive Disable u System properties, pa zatim Drive Enable i onda sam mogao formatirati i tu bivsu sistemsku particiju...
Ugasio sam racunar, odspojio Max250. Sada jedino Sea360 ima aktivnu sistemsku particiju sa OP-om na sebi.
Pokusao sam ponovo da ukljucim racunar i cvrc! Nedostaje sistemska particija...
Sta sad mogu da uradim osim da reinstaliram ceo sistem ponovo na particiji koja je na Sea360 (gde je vec instaliran) i sta se u stvari desilo?
Da li je ostalo onih 8Mb na Max250 particiji u kojoj je ostao Loader za ceo sistem i rutiranje do novog HD-a Sea360?
Ako je tako - onda je windows kopletno njesra...ima neko neku ideju?